Nedeljni horoskop (ponedeljak, 29. decembar - nedelja, 04. januar)

OVAN
Osmeh na lice, obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću. Već unapred znate da pravite dobre rezultate. Bićete u prilici da privučete mnogo obožavatelja ili istomošljenika. Novac će vam sam ,,dolaziti”. Emotivno više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju. Bićete isključivo vezani za slobodu. Zdravstveno je potrebno da se krećete više.

BIK
Ništa posebno ne može da se desi ako ste Vi ne pokrenete. Odlično znate da se snađete. Drugi čekaju na Vas. Pokrenućete jednu novu ideju koja će dobiti svoju formu tek nakon praznika. Ali to sada nije važno. Morate biti usmereni na trenutni problem koji je pred Vama. Novac koji vam je potreban za ulaganje. Možda bi mogli emotivno pred kraj nedelje da se aktivirate. Zamiljive večeri vas čekaju sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou. Generalno se dobro osećate.

BLIZANAC
Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ova nedelja. Okrenite se ljubavi. Potrebno je da budete spremni na dobar rad, dobru energiju. Novac će vam biti potreban da platite zaostale račune. Pomaže vam neko od prijatelja. Sa partnerom razmenjujete ljubavne reči. Posle dužeg vremena Vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak. Imate sreće da je to osoba koju dugo čekate. Smirite malo tenziju. Uznemirenost.

RAK
Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično Vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla. Budite ustremljeni na svaki posao koji traži duboko razmišljanje, startegiju koja treba da se razvije. Budite spremni na velike promene. Sa vašim vladarem Mesecom u znaku Ovan na početku sedmice, morate da zaustavite nemir u vezi u kojoj se nalazite. Biće bolje od naredne nedelje. Za novogodišnje veče spremite se najbolje moguće što možete. Za zdravlje je potrebno da razmišljajte pozitivnije.

LAV
Svaki Lav koliko bio realan a prilično jeste, ipak, snovi će biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje. Novac vam je potreban što više, jer imate velike ideje i planove. Emotivno tokom nedelje ostajete pri svom. Dobro se osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod Vas. Oni koji su u braku moraju da izađu iz gužve. Opterećuje ih ceo ovaj metež oko slavlja. Više volite da budete pored voljene osobe sami. Zdravstveno očekujte alergije na određenu vrstu hrane.

DEVICA
Teški dani pred Vama. Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan, cela sedmica da se stabilizujete. Pokušajte da pronađete pomoć. Pomoć će vam biti od velike važnosti jer ćete moći da se oslobodite bezpotrebnih poslova koji vam oduzimaju kako vreme, tako i energiju. Ukoliko ste sami bilo bi lepo da pristupite prijateljski u prvom poznanstvu. Nije važno odmah ozvaničiti vezu. Važno je steći iskustvo. Ako ste zauzeti onda ćete najbolje provesti četvrtak veče sa osobom koja Vas voli najviše na svetu. Odmorite se.

VAGA
Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu. Novac ulažite u poslove koji će vam doneti zadovoljstvo. Bilo bi dobro da otputujete na dan, dva, tu ćete već završiti sve planirane poslove koje želite. Emotivno ponekad samoća može da bude vrlo plodonosna. Skupite sve svoje loše misli, očistite se i krenete u bolji život. Vage u braku imaju partnera koji ih pomalo zatvara, ,,guši”. Niste zadovoljni takvim stavom voljene osobe. To nije dobro za Vaš odnos. Dobro raspoloženje leči sve.

ŠKORPIJA
Putujte. Ne čekajte bolje dane, oni su tu. Dobra nedelja je za neke nove saradnike, poznanstva, iskustva, predele. Saradnja sa Vagom može da Vas unapredi dok sa Ribama unazadi. Dobro razmislite pre nego uđete u bilo kakav dil sa njima. Novac prištedite. Budite strpljivi. Biće vremena za trošenje. Emotivno stabilizacija sa Rakom koji vas isčekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije. Otvorite se. Pokažite najosećajniji deo sebe. Donji deo kičme osetljiv posebno kod mlađe populacije.

STRELAC
Neko iz vaše familije mora da radi sa Vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje. Sigurno ćete imati uspeha jer ste Vi osnivač. Ukoliko se bavite poslovima ugostiteljstva, turizma, putovanjima, odlična nedelja za prave poslove poput navedenih. Imaćete odličan rejting i samim tim dobru zaradu. Ako ste u vezi sa Vodolijom, biće problema. Oboje želite više lične slobode. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da Vas pomeri iz mesta je Vaga i to dupla. Zdravlje vam je dobro.

JARAC
Poslovna ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju, više sreće tamo možete imati. Ukoliko radite u zemlji onda se usmerite na ortački posao. Ovan, Rak, Lav su vam trenutno dobra perspektiva. Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca. Jarac koji ima kontakt sa Blizancima, moraće da se organizuje bolje. Blizanci su mnogo nestabilni za neku ozbiljnost koju Vi očekujete od njih. Pokušajte da ih animirate, oni vole iluziju. Vi imate stav da emocije čine zdravlje.

VODOLIJA
Ključna nedelja za Vaš optimizam. Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. Mada, ne bi bilo loše da se pomalo dogovorite sa jednim Ovnom ili Strelcem. Dobar dan za novac je u utorak. Radićete previše, nećete imati mogućnosti da se odmorite kako treba. Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored Vas, verna do kraja, bez rezerve. Vodolije koje nameravaju da uđu u vezu sa Rakom neka ostave tu ideju za neku drugu nedelju. Čulo vida vam strada od preteranog rada.

RIBE
Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet u ovoj nedelji. Svaki posao koji radite mora da bude nešto što predstavlja nadahnutost, nikako opterećenje, pa makar i novac bio to. Biti u vezi znači imati partnera ali ga ne opterećivati stalnim pozivama, proverama, ljubomornim ispadima. To je teško jednom znaku kao što je Vaš. Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. Zdravstveno pluća i sinusi su vam osetljivi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.