NOĆ U BEOGRADU: Povređen jednogodišnji dečak, izbodena dva mladića

Prema njenim rečima, u saobraćajnoj nezgodi, oko 21.00 na uglu Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve povređen je vozač (40) koji je sa tupom povredom leđa prevezen u Urgentni centar.

Oko 21.30 na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču, povređena su dva putnika u automobilu od kojih je jedno dete staro godinu dana, rekla je doktorka Macura.

Dečak je prevezen u Urgentni centar zbog povreda glave kao i muškarac (52) koji je zadobio povrede vrata, rekla je Macura i dodala da je u kolima bio još jedan dečak, istog uzrasta, koji nije povređen.

Na Zvezdari u Mokroluškoj ulici oko ponoći mladić od 17 godina zadobio je ubodnu ranu u butini, a drugi, nešto stariji, posekotinu šake i ručnog zgloba, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezena u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći imali su 91 intervenciju tokom noći, od toga ih je na javnom mestu bilo 25, dodala je portparol Službe 194. Najviše su se, kako je navela, javljali ljudi sa srčanim i kardiovaskularnim problemima i psihijatrijski bolesnici.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.