Pomoć muškarcima: Pokloni za žene u vašem životu

Zato smo mi tu. Da vam makar malo olakšamo kupovinu za baku, majku, sestru, prijateljicu ili lepšu polovinu, i da vam to ne iscedi i poslednji dinar iz džepa.

Za baku – Bake uglavnom gunđaju kad se na njih troši novac, ali vole znake pažnje. Ako ste među lenjima, možete da joj odnesete cvet, ili da svratite u neku od radnjica „sve do 160“ – tamo možete da joj nađete lepe šolje, ili neki ukras. Ako ste voljni da se malo potrudite, sakupite sve fotografije sa bakom koje su slikane i napravite joj album. Naravno, poslednje slike neka budu nove, ovogodišnje – njoj će to biti lepa uspomena i razlog da se hvali komšinicama

Za majku – Žene čim pređu 40tu godinu, obožavaju tretmane. Spa tretman ili čišćenje lica, masaža leđa ili stopala, manikir, pedikir... Milion primera, a kupuje se iz fotelje. Uđete na neku od brojnih stranica sa popustima, odaberete ono što najviše odgovara vašem roditelju i vašem džepu i – voila! Novogodišnji poklon, bez imalo stresa.

Za sestru – Za njih je uglavnom najlakše kupovati... One cele godine pričaju šta im sve treba, kako im baš ta sitnica fali da... dakle, rešenje glasi – samo je slušajte. U pola sata razgovora će vam sigurno dati bar pet ideja.

Za prijateljicu – Ova stavka ume da predstavlja problem ukoliko imate suprugu ili devojku. Ne smete da joj kupite parfem, niti nakit, ni cveće, definitivno ne seks igračku (koliko god vam se to činilo duhovito)... Shvatate koliko je tema osetljiva? Većina žena nikad neće priznati da im ta prijateljica smeta, ali će se osećati ugroženo ukoliko ona dobije nešto u šta ste uložili trud... Dakle, bezbedni izbori su: slatkiši(lepo upakovani), rukavice, šalovi, kape ili neka dobra knjiga.

Za lepšu polovinu – E, ovde ne može baš da se uštedi. Ne kažemo da treba da se troše basnoslovne sume, ali... Komad srebrnog nakita je uvek dobar izbor, nešto lepo i diskretno, a i srebro je povoljno oko Nove godine, ako znate gde da kupujete. Ili možete da je iznenadite večerom za dvoje – spremite njen omiljeni obrok (čak iako je to pomfrit sa majonezom i kečapom). A ako vas ne mrzi da se malo prošetate – setite se svih onih sitnica koje je videla i rekla „ Ovo bih probala“ ili „ Ovo je slatko“ i napunite kutijicu njima – rajf, šnala, kinder jaje, bookmark, ukras za sobu, svilene bombone, mirišljave sveće... ma znate već.

Na kraju krajeva, ovo su sve samo saveti, vi najbolje znate šta vaši najmiliji vole.

Nadlanu/T.D.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.