Vraćamo se na pravi put posle dve godine

BEOGRAD, 7. oktobra 2009. (Beta) - Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Pavle Ninkov ocenio je da se klub, posle dve godine problema koji su ga koštali trofeja, ponovo nalazi na dobrom putu, o čemu svedoči i vodeća pozicija "crveno-belih" na tabeli Jelen Super lige.

"Zadovoljan sam kako smo do sada igrali. Bilo je tu nekih zaista dobrih partija. Kakav je naš učinak dovoljno govore rezulati i pozicija na tabeli", rekao je Ninkov za zvanični klupski sajt.

Ninkov je podsetio da su u prethodne dve sezone na loše rezultate kluba najviše uticale nesuglasice u upravi i finansijski problemi.

"Otkako sam došao na Marakanu, bilo je problema. Mi smo i prethodne dve sezone imali odlične igrace, ali nije problem bio u timu već su druge stvari uticale na slabe rezultate. Sada se sve poklopilo, pre svega se oseća dobra atmosfera, kako u ekipi, tako i među ljudima koji vode klub. Imamo upravu koja radi za nas, a mi pokušavamo da im se odužimo dobrim igrama", naveo je on.

Ninkov je rekao i da se trenutno ne opterećuje time što nije dobio poziv u reprezentaciju za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Nije na meni da određujem ko će da dobije poziv. Iskreno, mislim da mogu još bolje da igram i moje je da se trudim da iz utakmice u utakmicu pružam jos više. Ukoliko nepredujem, siguran sam da i poziv u reprezentaicju neće izostati", zaključio je Ninkov.

Fudbaleri Crvene zvezda, posle sedam odigranih kola u Jelen Superligi, vode na tabeli sa 19 bodova, četiri više od Partizana.

Pogledajte još