Gore je nego što mislite, OVO žene misle o MUŠKARCIMA!

Znamo da su ženskaroši i uvek su neverni, a kada kažu "volim te", to zapravo znači "želim te". Kada kažu da su umorni i da nisu raspoloženi za seks, to ustvari znači da su impotentni.

Komplimenti u vezi sa tim kako izgledamo divno, znači da su dobro raspoloženi

Muškarci ne vole da se briju jer ih boli - prezaštićeni su. Ako odluče da spremaju večeru, budi spremna da zoveš vatrogasce. Znamo da ne znaju da plešu - misle da je to glupo i da nije za muškarce.

Zavodnici u muškim redovima zapravo su počitali dva ili tri teksta o ženama u muškim časopisima i smatraju sebe Kazanovama.

Znamo da vole da preuveličavaju priče o svom ljubavnom životu: ukoliko kažu da su bili sa deset žena, to znači da su imali jednu ili nijednu (mada, može da bude i istina).

Znamo da ne umeju da se obuku – jednostavno nemaju osećaj za stil i modu. Takođe, znamo da ne razumeju kako možemo da oblačimo sve te moderne "krpice".

Plaše se da postanu očevi i muževi. Ali, to nije sve, njihov spisak strahova je podugačak: plaše se device, dugačkih noktiju, crvenog laka za nokte, crvenog ruža i pametnih žena. Plaše se i dobijanja "korpe", toga da će biti loši u krevetu, plaše se da ostare, postanu dede, osede, oćelave, postanu impotentni…

Uglavnom ne znaju da šiju, štrikaju, kuvaju, vole, pričaju istinu, ubeđuju, spavaju u pidžamama.

Vole da jedu noću, da razmišljaju o ozbiljnim stvarima ujutru, da spavaju popodne, da uče i pokazuju, naređuju i ljube se.

Ne vole da se izvinjavaju, pevaju, istražuju, misle o budućnosti, popravljaju nešto, ne vole da se fotografišu, da ispadnu glupi ili slabi.

Ako im kažeš: "Dragi, uskoro će nas biti troje!", neće razumeti o čemu govoriš – o baki, detetu, majci, sestri ili psu – ali će za svaki slučaj nestati za sekund.

Znamo da ne znate da znamo skoro sve o vama.

Znamo i ovo, ali ne razumemo - zašto ne skidate čarape tokom seksa?!

Izvor: pressonline/mondo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.