UKINUTA PRESUDA: Mimi Oro na slobodi!

Starleta Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije puštena je danas popodne oko 16 časova iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Odluku o puštanju na slobodu doneo je sudija Prekrašajnog suda u Beogradu, nakon što je starleta žalila na presudu. Prekršajni apelacioni sud je uvažio njenu žalbu i petak popodne je vratio sudiji na ponovno odlučivanje.

Posle većanja, sudija je odlučio da Mimi Oro pusti na slobodu.

Branilac Mimi Oro i ostalih osuđenih devojaka advokat Danilo Nikolić potvrdio je za Kurir da je presuda ukinuta i da je ona puštena na slobodu.

- Milica i ostale klijenkinje su puštene, pošto je žalba koju sam podneo usvojena. To samo govori da je presuda brzopleto doneta. Zbog štrajka advokata nisam bio u prilici da prisustvujem suđenju jer u tom slučaju ne bi ni bilo ovako presuđeno - rekao je Danilo Nikolić.

Živanovićka je odmah po izricanju presude poslata na izdržavanje osmodnevne kazne zatvora u ženski deo zatvora u Požarevcu. Ona je u zatvoru provela od 23. decembra do 27 decembra i time izdržala polovinu zatvorske kazne na koju je osuđena.

Izvor: kurir

Pogledajte još