ISPOVEST: Grize me savest! Da sam Ivu video tog dana, sad bi bila živa!

Vlasnik „Pink medija grupe“ Željko Mitrović u subotu veče je kod Ivane Vučićević u emisiji „Panorama“ na TV Studio B prvi put javno progovorio o sobi broj 326 u „Hajatu“ i smrti svoje bliske prijateljice Ivane Bakić Bodrožić.

On je otvoreno pričao o tome šta se kobne noći u hotelu zaista dogodilo, dokle je stigla istraga, ali i koliko je bio blizak s pokojnicom.

- Ivana je bila moja bliska prijateljica i veoma svesno i namerno sam prvog dana stavio sebe u centar tih događanja kako bi se istraga što pre i što bolje obavila. Njena majka i ja smo je u poslednje četiri godine nekoliko puta vraćali u život, jer je ona isto pokušavala da uradi i ranije.

Njeno opravdanje uvek je bilo to da je osećala jake bolove u glavi koje je samo tako mogla da ublaži i ja verujem da je to bila istina. Ja se, nažalost, te večeri nisam video s njom, to je bila poslovno paklena nedelja za mene i nisam stigao da se vidim s njom. Imam malu grižu savesti zbog toga, jer da sam se video, možda bih joj spasao život - kaže Mitrović i dodaje:

- Istraga je okončana. Ono što je izvesno jeste da je Ivana jedan veliki tragični događaj i da je nastradala zbog nesavesnog ponašanja zdravstvenih radnika koji su joj prodali anesteziju. To nije droga i ne može se kupiti tek tako, jasno je da je taj zdravstveni radnik zloupotrebio svoj položaj i lek koji mora precizno da se dozira pod nadzorom stručnjaka prodao Ivani i pustio je da se ubije.

Željko ne krije da je i njegova supruga bila upućena u probleme koje je imao s nastradalom devojkom.

S njenom majkom, s kojom sam takođe prijatelj, u dnevnom sam kontaktu, dobro se drži i prilično je normalna.

Moja supruga, koju volim najviše na svetu, znala je da sam slab na Ivanu i znala je za muke koje smo imali njena majka i ja s njom - zaključuje Mitrović.

Izvor: kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.