Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 29. decembar - nedelja, 04. januar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će i ove nedelje biti pomalo nepredvidivi, ali će se truditi da u svoje emotivne odnose unesu više stabilnosti i ozbiljnosti. Slobodni pripadnici znaka koji u ovom periodu nekog upoznaju, ili započnu emotivnu vezu mogu da računaju da će to biti dugotrajno.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu očekivati više izlzaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka će više da se posvete porodici, biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove počinju da osećaju Saturnov uticaj u kući partnerstav, pa neki mogu početi ozbiljno da razmišljaju o ozbiljnom vezivanju ili braku, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresirani da ostvare ozbiljnije emotivne kontakte.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedeje osećaju pozitvni uticaj planeta u njihovoj kući partnerstva i više će se truditi da uspostave lepe odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da započnu značajnu ljubavnu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu da očekuju početak trajnijih promena na emotivnom planu. Neki mogu poželeti ozbiljnije emotivne kontakte, ili će ući u period ozbiljnih presitpitvanja na ljubavnom planu. Zauzeti imaju šansu da u vezi učvrste međusobno poverenje.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici će se više družiti i imaće više šansi za trajnija poznanstva i nove emotivne veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje počinju da osećaju veću potrebu da srede svoju emotivnu situaciju i mogu poželeti trajnije odnose, a ne samo površne kontakte. Zauzeti pripadnici znaka biće posvećeni porodičnim dešavanjima i partneru, gde mogu osećati više stabilnosti i sigurnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu biti zadovoljne odnosima u emotivnoj vezi, sa partnerom sumogući značajni razgovori i dogovori. Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, a neka nova poznanstva mogla bi da prerastu u ozbiljnije kontakate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu početi da osećaju sve veću potrebu da u svoje emotivne odnose unesu više ozbiljnosti. Slobodni će manje biti okrenuti avanturizmu i težiće stabilnijim vezama, dok zauzeti mogu delovati ozbiljnije u svojim željama i planovima.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje treba da iskoriste povoljne planetarne uticaje i iskoriste prilike za nova poznanstva, jer bi se neki mogli prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu očekivati neke promene u odnosu sa partnerom, a neki emotivne situacije mogu postati komplikovanje. Slobodn vodolije će poželeti ozbiljnije kontakte, a nekima se može dopasti osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne veze.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje treba da iskoriste povoljne planetarne uticaje i reše neke probleme koji ih opterećuju, jer će kasnije za to imati manje šansi. Odnos sa partnerom biće stabilan, dok će slobodni pripadnici znaka imati šansu da započnu značajnu emotivnu vezu.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.