Zastrašujuća ispovest majke: SIN ME SILOVAO NA VELIKI PETAK!

“Odrekla sam se rođenog sina, koga sam devet meseci nosila, kome sam živto podarila, koga sam hranila… Sin me je silovao. Sutra da umrem, ne sme da mi dođe na sahranu, a i da umre, on za mene više ne postoji”.

Ovim rečima započinje ispovest Anica, majka Saše Gavrašića (37), koji je nedavno uhapšen zbog silovanja V. J. (20) u Novom Sadu.

Anica kaže da ju je rođeni sin 2005. seksualno zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući.

- Veoma mi je teško i sramota me je da pričam o tome. Kad majka doživi tako nešto od svog deteta, nema ništa gore – kaže sa suzama u očima majka Anica.

Veliki petak u maju 2005.ona nikad neće zaboraviti. Dok je farbala jaja za Uskrs, doživela je od svog sina nešto najgore što može da se desi.

- Bila sam u kući, muž mi je bio u selu, a mlađi sin se igrao napolju. Saša je ušao u kuću, videla sam da je pijan. Rekla sam mu da ode da odspava. On je zaključao kuću i krenuo prema meni rekavši: “Skidaj se”. Počeo je da me udara, šamara, šutira… Počela sam da plačem, da ga molim: “Sine, majka sam ti, šta to radiš” – otkriva nesrećna žena.

Kako kaže, kad je uradio šta je hteo, izašao je iz kuće i otišao. Plakala je, a u tom momentu je stigao njen muž. Bilo je sramota da mu kaže.

Video me je izudaranu i pitao šta se desilo. Odmah smo ga prijavili policiji i za to je osuđen na osam godina zatvora – kaže Anica.

Saša je nedavno u Novom Sadu silovao devojku V. J. a njegova majka tvrdi da mu je to peto silovanje. Prvi put je u Begeču silovao konobaricu, koja je bila trudna, drugi put radnicu u pekari, a treći put majku nevenčane žene primorao na oralni seks. Četvrta žrtva je bila njegova majka, dok je peta pomenuta devojka iz Novog Sada.

Izvor: telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.