HOROR NA TARI: Drvoseča 30 puta zario nož u prijatelja!

Na telu povređenog, koji je preksinoć operisan u užičkoj bolnici, zatečeno je preko 30 ubodnih rana od kojih je sedamnaest po licu i glavi.

Aleksandar O. koji je na Taru dolazio neretko da nadniči kao drvoseča u nedelju popodne obreo se u kući Rajka M. u selu Jasikovica. Druženje uz čašicu, pošto je rakija odradila svoje, pretvorilo se u svađu, zatim i tuču. U jednom trenutku drvoseča je potegao nož i, kao u horor filmu, krenuo na svog domaćina.

- Tako ga je krvinički ubadao da je deo oštrice noža ostao zariven u Rajkovu lobanju i još uvek nije izvađen. Slomljeno mu je jedno rebro, a bodež mu je kroz vrat prošao do grudnog koša i umalo nije presekao dušnik, - priča izvor "Alo!" o masakru koji je Rajko M. preživeo.

Prema poslednjim informacijama iz Opšte bolnice Užice, njegov život više nije ugrožen.

Policija iz Bajine Bašte koja je stigla na lice mesta zatekla je Rajka kako leži u lokvi krvi i kraj njega državljanina BiH, koji je posle zločina pozvao pomoć.

Više detalja o umalo kobnim događajima u četiri zida na Jasikovici za sada nije poznato jer nijedan od aktera nije saslušan: Aleksandar O, kome je pred Višim sudom u Užicu određen pritvor, nije hteo da da izjavu bez advokata, dok je razgovor sa Rajkom M. još uvek nemoguć zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Izvor: Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.