Da li ste spremni za Banging reprizu Nove Godine?

Fenomenalan provod će se desiti 1. januara u potpuno novom futurističkom klubu Tilt, kada ćete imati priliku da proslavite dolazak 2015. godine zajedno sa Banging-om. Ulaz je besplatan, požurite i rezervišite svoje mesto!

Prvog dana nove godine slaviće se sve ono što je Belgrade Banging najavio u narednih godinu dana svojim fanovima, a to su adrenalin, pozitivna energija, najbolja muzika, ljubav, prijateljstvo, napredak, kreativnost, inovativnost, kao i ostvarenje snova i svih želja. Prema rečima organizatora, slaviće se postojanje BANG-a, pozitivne energije koja uvek motiviše na napredak.

(old_image)

Specijalno za ovu priliku, Banging Trio pripremio je jedinstven set, koji će predstaviti zajedno. Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell puštaće cele noći najenergičnije zvuke elektronske dens muzike (EDM) back-to-back. Performans koji retko imamo priliku da čujemo, dobitna je kombinacija harizme i talenta koji ovi momci poseduju i obećava najkvalitetniji muzički program koji će vas prodrmati iz korena.

(old_image)

Banging Deda Mraz je za vas pripremio i mnoštvo specijalnih iznenađenja.

(old_image)

Nemojte dozvoliti sebi da propustite najbolji provod u gradu 1.januara! Već sada rezervišite svoje mesto na 065/BANGING odnosno 065/2264464.

Posetite web sajt.

(old_image)

Pogledajte još