Kineski horoskop otkriva kako da rasplamsate strasti

Pacov
Osobe rođene u godini Pacova su vrsni znalci i cene fine stvari u životu, pa im treba priuštiti samo najbolje. Za uspešno veče možete da ih izvedete u najbolji restoran i da ih počastite luksuznim jelima, ali i da ih iznenadite nekim sjajnim nakitom. Ako želite strastveno provedene noći s ovom osobom, štednja na izlascima je zabranjena.

Vo
Osoba rođena u godini Vola zna da bude ozbiljna, ali takođe voli i romantične odmore. Odvedite ih u velnes centar, gde bi mogli da se opuste na masaži ili jednostavno uživajte u privatnosti svoje sobe. Ako u celu stvar uključite još i čokoladu, ova osoba će se "rasplamsati" samo za vas.

Tigar
Iako su Tigrovi vrlo aktivni, njima sve lako dosadi, zato ćete morati da isplanirate neko uzbudljivo veče da se "zagreju". Mogli biste da ih odvedete u neki popularan bar na koktel, kao i na večeru u neki veseli restoran. Posle toga najbolje je da ih izvedete na ples ili na još jednu "čašicu razgovora", jer će nešto od toga Tigra sigurno da pretvori u umiljatu macu.

Zec
Romantika, svetla sveće i intimni trenuci su ono što "pali" osobe rođene u godini Zeca. Ako želite da osvojite srce ove osobe, buket cveća i romantična večera u nekom malom skrivenom restoranu je obavezno. Razgovarajte s njima o poeziji, držite ih za ruke dok šetate ulicama. Na taj način osoba rođena u znaku Zeca biće samo vaša.

Zmaj
"Sve ili ništa" je misao vodilja za Zmaja. Zato je najbolje da se obučete u najbolje krpice i uputite u najpopularnija mesta u gradu, gde možete da popijete piće, plešete i zabavljate se do mile volje. Zmaja ćete osvojiti komplimentima, zato ako ih ne štedite na ovoj osobi, vaša spavaća soba će sigurno da završi u "plamenu".

Zmija
Ove osobe obožavaju eleganciju i luksuz. Ako ih odvedete na finu večeru, nećete pogrešiti, zato rezervišite sto u restoranu koji je poznat po sofisticiranom jelovniku. Nije tajna da Zmije vole poklone, stoga joj/mu poklonite lepi komad nakita. Posle večere, ovim osobama najviše odgovara opuštajući razgovor uz "čašicu", a posle svega toga, sigurno su samo vaši.

Konj
Osobe rođene u znaku Konja vole avanture i nova iskustva, zato sve što planirate za njih mora da bude jedinstveno i zabavno. Odvedite ih u bioskop, na jahanje ili vožnju motorom po gradu, zatim posetite bazen ili saunu. Možda vam se to čini kao prenatrpan raspored, ali osobi rođenoj u godini Konja je to sve uzbudljiva predigra.

Koza
Ove osobe vole romantične, tihe večeri uz nežne razgovore, jer vole da se osećaju cenjenima i čuvanima. Cveće poput orhideja i mala kutija čokoladica, ili pak knjiga s poezijom, čine savršene poklone za njih. Kada se osobe rođene u ovom znaku osećaju sigurno i voljeno, njihova senzualnost i strast izlaze na videlo, pa s njima možete da provedete mnogo nezaboravnih, vrućih trenutaka.

Majmun
Kako biste uzbudili ovu osobu, morate da imate na umu da oni žive za raznolikost i iznenađenja. Na sastanke s njima dođite s ružom, ali neka vrsta iznenađenja uz to je nužna i to što neobičnija. Posetite restoran koji ima jela koja nikada nisu probali ili pak bar u kojem možete da probate nova pića, a zatim se uputite negde gde još niko od vas nije bio. Na taj će način ova osoba da bude presrećna i spremna za ljubav.

Petao
Petlu mnogo znači njegovo perje, stoga se sredite, obujte plesne cipele i krenite u noćni život! Njima je savršeno pokloniti svilenu maramu ili šal, ali i ogrlice od dragog kamenja. Nakon noći provedenih u klubovima, osobe rođene u ovom znaku će biti spremne da vam se potpuno predaju.

Pas
Osobe rođene u godini Psa najviše cene izjave ljubavi i dokazivanja bliskosti, zato im posvetite vreme i pažnju, kao da niko drugi ne postoji. Kada se jednom uvere da je zaista sve što radite iskreno i od srca, biće potpuno osvojeni i zaljubljeni do ušiju.

Svinja
Velika bombonjera s različitim čokoladicama je idealan poklon za osobe rođene u znaku Svinje. Ovi gurmani žive za dobru hranu, zato se pobrinite da im omogućite izlazak koji se sastoji od koktela i kvalitetnog restorana. Njima nije potrebno ništa luksuzno, zato opušteno možete da se družite i kod kuće, uz TV i kokice. Kada osećaju da im je prijatno, ove osobe su spremne za iskazivanje strasti.

cosmopolitan.hr

Pogledajte još