OBRT: Mišićeva bivša žena: Saša je tukao mene i decu!

Nekoliko dana pošto je „pakleni kuvar“ Saša Mišić javno optužio Centar za socijalni rad za nepravilnost u radu, zbog čega su mu oduzeta deca Ekatarina (11), Konstantina (8) i Danica (5) i starateljstvo nad njima dato njihovoj majci Katrin Grujning, oglasila se i njegova bivša supruga.

Ona je preko advokata Jovane Mitić poslala saopštenje, u kome ističe da njen bivši muž ne govori istinu i da je sve dokaze priložila tužilaštvu.

- U navodima koje je do sada javno izneo gospodin Saša Mišić nema istine. Isti se služi izvrtanjem činjenica. Budite sigurni da ni sud niti Centar za socijalni rad nijednom svojom radnjom nisu povredili bilo koje pravo gospodina Mišića. On je svojim ranijim radnjama povredio telesni i duševni integritet kako gospođe Katrin, svoje bivše supruge, tako i svoje maloletne dece - navodi se u saopštenju.

U tekstu stoji i da Mišić svime što čini samo nanosi štetu svojoj deci.

Lični interesi

- Pokretanje ove „javne akcije“ kao navodno načina kojim on želi da zaštiti svoju maloletnu decu pokazuje samo da on krši zakon na njihovu štetu i da po ko zna koji put stavlja lične interese ispred interesa svoje dece. Smatramo da ovaj neuspeo pokušaj iznošenja prljavog veša u javnost, kako to radi gospodin Mišić, samo pokazuje da je svestan da istina nije na njegovoj strani i da on veruje da će na ovaj način izvršiti pritisak na sud i druge institucije da se istina ne otkrije. On dobro zna da je istina otkrivena i da se nalazi u spisima suda i tužilaštva u postupcima koje smo pokrenuli, kao punomoćnici gospođe Katrin.

U pismu stoji da su članovi porodice „paklenog kuvara“ na strani njegove bivše žene.

Dokazi dostavljeni sudu

- Budite sigurni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad nesporno pribavljeni ne samo od gospođe Katrin nego i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji.

Saša Mišić
LAŽU DA SAM NEPODOBAN OTAC

Podsetimo, Saša Mišić je optužio zaposlene u centru za socijalni rad u Grockoj da nisu poštovali zakon.

- Direktorka centra za socijalni rad iz Grocke Vera Paden i njena saradnica Katarina Matić su, bez posete mom domu, razgovora sa mnom ili mojom decom, naprasno donele odluku da sam nepodoban otac i da mi decu pod pretnjom hitne mere treba oduzeti i predati njihovoj biološkoj majci. Ne rastura se porodica koja živi s mnogo dece i mnogo ljubavi.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još