Horoskop za 31. decembar

OVAN
POSAO: Ažurni ste. Dobri ste u brzoj organizaciji. Bićete spremni da pokrenete jedan posao iako svi misle da nije vreme. Vi ste vreme i Vi ga pokrećete.
LJUBAV: Oni koji su slobodni moraju više da se potrude oko jedne Device koja je prilično povučena. Ovaj dan je prava prilika da se oboje ostvarite emotivno.
ZDRAVLJE: Kako drugo nego - odlično se osećate.

BIK
POSAO: Misli su vam odlutale, negde daleko. Vi već mislite na budućnost. Imate plan koji ćete posle svih slavlja pokazati saradnicima.
LJUBAV: Emotivno ste nadahnuti. Puni ste dobrog raspoloženja. Partner vam pruža sigurnost. A najvažnije je da ćete jedan drugom poželeti sve najbolje u novoj.
ZDRAVLJE: Pazite na prevelik apetit.

BLIZANAC
POSAO: Žurite, jurite, na sve starne zovete one sa kojima imate plan da sarađujete u narednom periodu. Ostavite sve, jer već naredni dan posao zove.
LJUBAV: Kako god, bili u vezi, braku ili slobodni, spremate se više mesta zabave da obiđete u toku noći. To vas čini srećnim.
ZDRAVLJE: Osećate premor.

RAK
POSAO: Mislite o svemu. Bićete izloženi pritisku jer vas čeka puno posla od naredne godine. Ali sada sve držite u svojim rukama.
LJUBAV: Jedva čekate da se sredite i odete u neki lepi restoran i sa voljenim i dragim prijateljima dočekate novu godinu.
ZDRAVLJE: Osećate latentu melanholiju.

LAV
POSAO: Verovatno ćete samo svratiti do posla, da pozdravite ekipu. Puni raspoloženja, odlazite sa pozitivnim mislima o uspehu za narednu godinu.
LJUBAV: Muzika, društvo, zabava. Šta god da osećate u trenutku prema voljenoj osobi mora da bude najbolje moguće.
ZDRAVLJE: Odlično. Pazite na kolovozu.

DEVICA
POSAO: Dolazite regularno na svoje radno mesto. Radite. Ostavljate sve iza sebe staro što nije bilo dobro. Krećete optimistično u novu godinu.
LJUBAV: Odličan provod. Bićete verovatno sa rođacima ili dobrim starim prijateljima. U kući ili nekom restoranu, bitno je okruženje.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VAGA
POSAO: Mislite na sve unapred. Jedan Bik može da vam bude veoma od koristi. Odlična komunikacija i posao sa njim.
LJUBAV: Može se desiti da noć provedete u kući sami sa voljenom osobom, bez velike gužve.
ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni trakt.

ŠKORPIJA
POSAO: Mislite na jednog Lava sa kojim možete da ostvarite odlične poslovne rezultate. Biće tu dobre zarade. Bez velikog opterećenja treba da budete.
LJUBAV: Romantika, ljubav i strast vas očekuje. Uživaćete sa voljenom osobom ili u velikom društvu. Odluku donosite zajedno.
ZDRAVLJE: Smeta vam vlaga u vazduhu.

STRELAC
POSAO: Uspaničeni ste. Želeli biste da sve završite za pola sata, sat. Biće prilike i za to. Ali sada se skoncentrišite za nov projekat koji vam donosi bolju budućnost.
LJUBAV: Ovo je dan, noć kao i svako drugo. Ali Vi volite to nešto u vazduhu. Odličan energija za sve zaljubljene.
ZDRAVLJE: Čuvajte se upale grla.

JARAC
POSAO: Sve imate u glavi. Svaki podatak, svaki broj, svaki račun. To je za pohvalu. Mislite da bi bilo dobro da se i sutra pojavite na radnom mestu.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju odličan provod i veče koje će im pokazati put do jednog lepog poznanstva.
ZDRAVLJE: Posle svega, odlično.

VODOLIJA
POSAO: Mislite da ste najbolji kada sami organizujete posao i radite. Ipak pokušajte da podelite posao sa još nekim.
LJUBAV: Odlično se osećate i želite dobro da se zabavite. Spremni ste da prijateljima pripremite dobar provod, dobru žurku koju će pamtiti.
ZDRAVLJE: Morate da se dobro ispavate.

RIBE
POSAO: Odličan dan za komunikacije sa strancima, pregovore. Novac možete da zaradite preko zemalja Austrije ili Švajcarske. Danas ste preterano angažovani.
LJUBAV: Ako ste sami onda poznanstvo sa Bikom. To će biti lep početak nove godine za sve koji su željni ljubavi i sentimentalnosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog alkohola.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.