Nedeljni horoskop (ponedeljak, 05. januar - nedelja, 11. januar)

OVAN
Non stop ste u pokretu, na putu, budite sigurni da će osoba sa kojom radite imati još interesantnih destinacija za vas. Novac očekujete od jednog Lava, verovatno je on neko ko radi u vašem timu, pustite ga završava sve što je vezano za javnost, posebno Evropa, svet. Pazite na teške reči koje izgovarate često. Prevari se svako ko misli da ste baš, baš toliko umiljati. Slobodni imaju šansu za ljubav već od utorka sa osobom iz sazvežđa Devica ili Blizanci. Često ćete uzimati medikamente.

BIK
Vaša odvažnost, jak stav i ne toliko upornost u agresivnom smislu može da vas dovede do cilja. Ako ne radite ili čekate da vas zovu agencije, kompanije, onda ste u pravo vreme poslali svoju aplikaciju za posao. Uskoro poziv za posao. Oni koji su slobodni biće i dalje udaljeni emotivno od svake veze koja im se nađe na putu. Ne osećate potrebu za jačim vezivanjem. Bikovi u vezi ili braku imaju dobru nedelju za komunikaciju. Pritisak, preterivanje u jelu. Posebno otežani petak i vikend za zdravlje.

BLIZANCI
Vi ste završili ono što ste planirali nedelju dana unazad. Nemate neki teži period ali će vas mučiti okruženje koje stalno nešto traži ili moli za uslugu. Najbolje da ne radite nikakvu saradnju do petka. Slobodni imaju tajne susrete, mada nisu preterano zadovoljni. Opet, želja je da stupe u ozbiljnu vezu koja im treba. Partner Bik, Devica ili Ovan bi bili dobri za ljubav. Zauzeti manje komuniciraju sa partnerom što svakako mora da se popravi. Manja napetost, povedite računa o pritisku.

RAK
Zanimljiva nedelja pred vama. Nikako da presečete. Da li će to učiniti neko u vašem okruženju, dati vam podršku ? To svakako treba. Zapravo slušajte glas svog srca. Novac već od srede, ili tokom nedelje svaki dan po malo. Zauzeti imaju problem u braku jer nepoštuju drugu stranu. Previše kritike, lošeg mišljenja, blokade mogu da naruše zajednicu. Savet – izađite iz kuće. Otputujte negde. Slobodni imaju krajem nedelje susret sa osobom iz prošlosti. Osetljivi ste kad nije po vašem. Čuvate svoj nervni sistem.

LAV
Nešto što vam sada nije potrebno jeste da započinjete nov projekat. Sačekate kraj nedelje ili naredni period, bolji su aspekti novog početka. Saradnja sa ženama može otvoriti put finansija. Lav nek ima saradnju sa Vodolijom ili Blizancima. Emotivno računajte na pravu ljubav tokom druge polovine nedelje. Ako ste u vezi sa vatrenim znakom onda ćete biti puni dinamike, energije, putovanja.. Oni koji su u braku neka pripaze na svoj temperament. Osetljivost na lekove ili uzimate nešto na šta ste kontraindikovani.

DEVICA
U gužvi ste velikoj ili se bar ta gužva priprema. Uživate u novim idejama i poslovima. Imate saradnju sa skoro svim znakovima zodijaka. Opustite se i krenite u novo. Nikako povlačenje ili preterano dvoumljenje. Device znaju na kraju da se povuku, što nije dobro niti poslovno. Mislite na stare ljubavi. Neku od njih ćete sresti. Od vas zavisi šta će biti dalje. Ali ne započinjite ništa. Oni koji su zauzeti moraju da pripaze na svoje emocije i preterani stres koji imate tokom nedelje. Zdravstveno morate da se hranite organskom hranom. Blendirajte sve što jedete.

VAGA
Ponedeljak ili utorak odlični dani za novac i priliv finansija iz inostranstva. Saradnja sa Lavom ili Rakom koja čeka svaki dan poziv i početak saradnje. Sreda ili petka je dobar dan za putovanje ili razgovor sa stranim investitorima. Potrebne su vam reči, komunikacija sa partnerom. Oni koji su usamljeni imaće interesantno poznanstvo u svom okruženju. Vaga u braku ili vezi stalno nešto ,, sugeriše,, partneru, što može da dovede do nesporazuma. Četvrtak i petak dobri dani za ljubav. Sklonost infekcija, grlo osetljivo.

ŠKORPIJA
Početak nedelje otežanje, posebno u dogovoru sa drugim kolegama i saradnicima. Sredina nedelje veoma povoljna, odlična za priliv novca. Oni koji su imali problem finansija rešavaju preko drugih važnih osoba ili bivših saradnika. Emotivno možete očekivati mnogo od osobe pored vas. Kako nedelja odmiče Vi se osećate bolje i ljubav pružate svom snagom. Slobodni sredinom nedelje imaju povoljan susret sa osobom u znaku Device. Ovaj susret može da bude presudan u smislu buduće jake veze. Početak nedelje nervoza.

STRELAC
Imate puno snage i nove ideje koje ćete da odradite. Često ste pod uticajem drugih. Morate da se rešite osoba iz vašeg okruženja koji vam ne daju da napredujete. Pred vama je dobra nedelja i treba da je iskoristite. Pomoć od osobe iz zemljanog znaka, Jarac, Devica, Bik. Emotivno početak nedelje dobar za susret, za novo poznanstvo, za ponovni početak. Zauzeti bi trebali više slobodnog vremena provesti van kuće. Zdravstveno manji pad imuniteta.

JARAC
Predstoji povoljan period od srede do subote. U tom vremenskom intervalu očekujte dobre vesti za sve one koji čekaju poziv iz inostranstva ili bilo kakavu poslovnu ponudu. Dobra saradnja i novac od strane osobe sa kojom ste radili godinama u nazad. Ovo je dosta dobra nedelja za sve one koji su sami ili bolje reći usamljeni. Novo poznanstvo sa osobom iz vašeg sazvežđa bi bilo dobro jer biste upali u pravi milje koji vama odgovara, a to je porodica. Zauzeti već imaju dobru ljubavnu energiju, ostaje samo da održe rejting. Manje depresije, više optimizma vam može pomoći da se vratite u normalu. Niste bolesni.

VODOLIJA
Od prijatelja ponovo očekujete podršku. Strelac i Vodolija će biti dobar izbor ove nedelje. Možda ste očekivali novac od strane gazde ili nekog dužnika, budite strpljivi nisu vas zaboravili, dobijate i više nego što ste planirali. Uposlite druge, ne radite sve sami. Partner je pun ljubavi prema vama. Svaki dan vam je praznik. Nagradite to nekim lepim poklonom. Slobodni bi trebali oko vikenda se pokrenu, posebno na kraći put gde ih čeka poznanstvo. Početak nedelje napeti zbog posla, sredina nervoza, pred kraj očekujte bolje zdravlje.

RIBE
Nestrpljivost jedne vredne ili bolje rečeno prevredne osobe može da naruši ceo poslovni koncept. Poslušajte svoje okruženje, tačnije osobu koja je duži period sa vama u radu i saradnji. Ukoliko imate poslovni put kao ponudu iskoristite. Čeka vas veći projekat od koga dosta toga zavisi u daljem radu. Novac ne toliko...Mislite na jednu osobu koju ste skoro upoznali. Vi ste se postavili drugarski. Probajte naredni put da budete otvoreniji, više zavodljivi, više seksi. Zauzeti imaju pred sobom zanimljiv vikend. Zdravlje vam je dobro, ukoliko već niste zaradili virus.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.