INCIDENT NA LETU ZA PODGORICU: Putnici na silu hteli napolje, intervenisala policija!

Avion Er Srbije koji je u 13:45 trebalo da odleti za Podgoricu sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla kasnio je u polasku 60 minuta zbog toga što je kompjuter javljao da nije ispravan sistem za kočenje.

Dok je trajao novi tehnički pregled, više putnika u avionu počeli su da negoduju jer im dugo vremena nije saopštena nikakva informacija o razlozima ekstremnog kašnjenja nakon ukrcavanja.

Nekoliko putnika zatažilo je da napusti avion ali je osoblje to odbilo da im dozvoli držeći se propisane procedure u datoj situaciji. Nakon što su pobunjeni putnici najavili da će "napraviti problem" ukoliko im se ne dozvoli da odmah napuste letilicu, pozvani su policajci koji su po dolasku zatražili od svih putnika da izađu iz aviona.

Nakon toga nastala je pobuna onih putnika koji nisu želeli da izađu iz letelice. Posle duže polemike sa policajcima putnici koji su zahtevali da izađu iz aviona saglasili su se da ostanu na svojim sedištima, pa je nakon tri sata "erbas 320" Er Serbia konačno odleteo ka Podgorici.

mondo.me

Pogledajte još