Top 5 rijaliti momenata: Šta se desi kad mečka zaigra

Kletve Ilme Karhmet

Ova 13-godišnjakinja je prošla put od favorita do potpunog autsajdera. Iako je bila miljenica publike pre svega zbog moćnog glasa, ostala je upamćena po skandalu koji se dogodio nakon njenog ispadanja i koji je za samo nekoliko trenutaka, preobratio čitavu javnost protiv nje.

Podsetićemo vas glas Emine Jahović je bio presudan da Ilma napusti takmičenje X faktora, ali toliko burnu reakciju niko nije očekivao. Samo ispadanje Ilma je podnela je stojički ali se zato sutradan Emini na Fejsbuku obratila na skandalozan način. Ona je uputila kletve na račun Eminine dece i time izazvala osudu i onih koji su je podržavali.

A Emina je plakala iz epizode i epizodu ali kada je bila "napadnuta" od ove devojčice koja još uvek ide u osnovnu školu, ostala je jaka pa nije pustila ni suzu.

(old_image)

Reakcija Željka Joksimovića na kandidata koji se predstavio kao transsrodna osoba

Kada se u muzičkom takmičenju na sceni pojavio Filip Janovski, Fifi, mnoge je njegova hrabrost očarala ali Željko svakako nije bio od njih. Njegova izjava "da se njemu to ne dopada" odjekunula je poput bombe i izazvala pravi rat.

Na noge se podigla čitava javnost a reagovala je i LGBT zajednica koja je tražila izvinjenje Željka Joksimovića. Zbog ovoga Željko je dobio titulu Naj homofob.

(old_image)

Šapić u emisji Ples sa Zvezdama

Njegovo učešće u jednom šou ovakvog formata  bilo je definitivno iznenađenje za sve one koji su navikli da ga viđaju u jednoj potpuno drugačijoj funkciji. Njegove tetovaže dizale su prašinu na društvenim mrežama iz emsije u emisiju.



Ipak, Aleksandar Josipović je posebno bio inspirisan kada se radilo o popularnom Ganguli: Kvazimodo je harizmatičniji od tebe" a zatim i... "Kad sam te video u prvoj epizodi pomislio sam šta se desi kada mečka zaigra!" - tako je ovaj intrigantni član žirija umeo da mu komplimentira.

(old_image)

Ne prolazak Nede Ukrade u finale šoua Tvoje lice zvuči poznato

Činilo se da Nedino učešće u ovom šou bio pravi pogodak. O tome kako je ona imitirala Bijonse, pisao je čak i Dejli Mejl na šta je pevačica bila izuzetno ponosna. Naslovi poput:Neda Ukraden očinila Engleze, Neda bacila svet pod noge samo su se ređali, sve dok nije na red došlo da imitira kraljicu popa, tada su je mediji prekrstili u Madoninu siromašnu tetku iz Prokuplja a kao da je to nije bilo dovoljno, doživela je i neprijatnost na sceni.

(old_image)

Posle sabiranja glasova publike, žirija i samih takmičara, voditelji su Nedu Ukraden prozvali kao finalistu koji će se sa još četiri takmičara boriti za glavnu nagradu od 25.000 evra. Posle nekoliko sekundi voditelji su se izvinili i objasnili da umesto Nede u polufinale ide glumac Nenad Okanović, koji je imao više glasova publike i po pravilima produkcije našao se ispred pevačice.

RAT U TLZP-u

Muzičarka i ex članica žirija “Tvoje lice zvuči poznato” Marija Mihajlović, iskritikovala je u statusu na Fejsbuku “Grand” produkciju i televiziju “Prva”, na kojoj se ovaj šou i prikazuje. Hrabro je objavila da je Bane Mojićević previše forsiran od strane matične kuće, za razliku od drugih kandidata, te da će od nje unapred dobiti najmanje poena u polufinalu. Na njenom mestu u finalu sedela je Milica Mandić.

(old_image)

Pucajte, ja i sada držim čas – tom je rečenicom Marija Mihailović završila svoje otvoreno pismo javnosti kako bi objasnila zašto u njenoj stolici, posle dve sezone ovog šou programa, sedi ne baš rečita a još manje stručna sportistkinja. Banetova pobeda ostala je u senci ovog skandala.

Pogledajte još