Pevačica udarila bivšeg dečka u stomak!

Kako Svet ekskluzivno saznaje, Milena Ćeranić je Miloša udarila laktom u stomak, uz naređenje da on, kao i Nemanja Stevanović, takođe njen bivši dečko, siđe sa bine. Miloš, koji se trenutno takmiči u “Pinkovim zvezdama”, za Svet potvrđuje da je došlo do konflikta sa Ćeranićevom, ali kaže da uprkos tome ne želi da vređa pevačicu iako bi mogao.

Nije stvarno moj nivo to da komentarišem jer sam ja suviše dobar pevač i lik da bih to radio. Nemam potrebu da komentarišem glupave gestove. Ne znam što sam joj smetao na bini, jer ja sa njom nemam nikakav problem. Istina je da je ona moja bivša, i to je sve”, kaže Miloš.

Stajao sam sa Željkom Šašićem na sceni. Ona se pojavila besna, zabola me u stomak i rekla mi da siđem sa bine, što mi je u momentu bilo smešno. (smeh) Ma, od nje sam to i očekivao. To je klasika kod nje, ono najgore i nisko ponašanje. Sve se dogodilo za sekund, ona je to verovatno i namontirala, ali ništa tu nije strano. Nije mi se ni izvinila. Nije ona takav lik. Zvala me je i Slađa iz Alegra, nije mogla da veruje šta se desilo”, objašnjava Radovanović, uz komentar da nije upućen u to da je Milena u vezi sa Vladimirom Dašićem, zbog kog je, kako smo uspeli da saznamo, i došlo do cele frke.

Pogledajte još