Za one koji ruše tabue: Sado-mazo priručnik za početnike!

PRIČAJTE SA PARTNEROM

Samo-mazo akcija može da bude ogromno iznenađenje za vašeg parnera-partnerku, pa je zato jako bitno da budete sigurno da će im se to dopasti. Ako ne želite da ubijete atmosferu otvorenim razgovorm, onda mžete izokola da spomenete kako vam se baš dopadaju neke stvari iz knjige. Ako vam da zeleno svetlo, samo napred!

PRVO USTANOVITE "SIGURNU REČ"

S&M ima svoja pravila, a među prvima je uspostabljanje "sigurne reči". Može da bude bilo šta, dogovorite se sa vašim partnerom. U suštini, ako se onaj koji je potčinjeni u nekom trenutku oseti neprijatno, treba samo da izgovori ovu reč i drugi partner mora da stane. Inače, u ovakvim igricama se ne koristi reč "stani".

KRENITE SA POVEZOM ZA OČI

Ako vam ovakve igrice nisu poznate i niste se ranije na ovaj način zabavljali u krevetu, najpametnije je da krenete lagano. Povez za oči je idealan za početak, jer sće vam pojačati čulo dodira, pa ćete sigurno više uživati u svakom pokretu.

UPOZNAJTE LISICE

Dozvolite vašem partneru da vas veže, a u ovom slučaju su posebno seksi lisice. Vi, naravno, u svakom trenutku možete da da kažete kada vam je dosta i kada želite da stane i da vas pusti. Ali, oni koji su probali vezivanje, nisu se pokajali. Ideja je da se u potpunosti prepustite partneru na "milost i nemilost", a to bi trebalo da pojača uzbuđenje.

PREĐITE NA GRICKANJE

Oni koji se odavno na ovaj način zabavljaju uživaju u bolu, ali s obzirom na to da vi tek počinjete, najbolje bi bilo da krenete sasvim lagano. Stručnjaci se slažu da je grickanje idealno za početnike. Počnite od onih delova koje inače ljubite, kao što su vrat i ramena, pa onda polako krenite dalje...

NE ZABORAVITE NA PLJESKANJE

Za ovo postoje posebni bičevi, ali vi za početak možete da se držite samo ruku. Vodite računa da ne povredite partnera, a najbolje je da krenete sa laganim udaranjem po guzi. U zavisosti od toga kako partner reaguje, možete da nastavite malo jače, ili da u potpunosti odustanete.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još