Mesečni ljubavni horoskop za januar, 2015. godine

Ovan
Kada se na samom početku meseca ambiciozni jarac udruži sa Marsom u vodoliji, osetićete ljubav u vazduhu, a vaše raspoloženje nastaviće se u prazničnom ritmu. Kada je ljubav u pitanju vi ste uvek spremni. Kada dođe do čarke između Marsa i Saturna 14. januara osetićete mali pad kod neke veze koja je u povoju. Neka vas to ne obeshrabri jer ništa nije izgubljeno. Vi ste uvek spremni za borbu, pa zašto biste sada odustajali? Merkur se okreće retrogradno u vodoliji 21. januara, što će uticati na vašu potrebu da razvijete vezu i dovedete je na viši nivo. Sačekajte bolji trenutak za primenu svojih romantičnih ekscentričnosti. Ovo nije taj momenat! Ukoliko ste u vezi, osetićete na početku meseca šta znači imati kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Kraj meseca je idealan da malo osvežite svoju vezu i dovedete je na viši nivo.

Bik
Sunce sija u umerenom i stabilnom jarcu na samom početku meseca, što vam donosi priliku da iskoristite svoj metodičan i disciplinovan pristup ljubavnom životu. Trenutno, vaš entuzijazam može uplašiti nekog, a vi to ne želite zar ne? Primirite se malo! Oko 08. januara uvidećete prednosti koje vam donosi život bez partnera, iako ste vi srećniji u vezi. Iskoristite tu slobodu, zabavite se jer već 30. januara moguće je da ćete biti u situaciji sličnoj nekoj iz prošlosti. Uz malo sreće moćićete izbeći greške iz prošle nefunkcionalne veze. Ukoliko ste u vezi, uvidećete na samom početku meseca koju korist imate od stabilnosti koju ona donosi. Vodite računa o svom partneru i njegovim ili njenim potrebama. Sredinom meseca vaša ljubomora malo će popustiti, a krajem meseca imaćete priliku da završite nešto što ste mislili da ste završili. Može li išta konstruktivno iznedriti stari argument? Izgleda ne. Potrebni su novi!

Blizanci
Vi ste u stanju da svojim šarmom dobijete sve što poželite, ali to vam baš neće polaziti za rukom 04. januara, tokom faze punog meseca. Mars se kupa zajedno sa ribama 12. januara, što će vam doneti prednost ukoliko poželite da poletite sa svojim mislima. Slobodno krenite napred, jer se vaš šarm vraća u punom sjaju tokom faze mladog meseca, 20. januara. Imajte na umu da biti različit ide vama u korist. Ukoliko ste u vezi, moguće je da je vreme da popričate sa svojim partnerom, posebno ukoliko je on ili ona poželeo to da učini ranije. Mars plovi zajedno sa ribama, tako da nemojte ići uzvodno, već naučite da plivate sa strujom. Nije vam u prirodi da odustajete, ali ponekad morate prihvatiti neizbežno.

Rak
Pun mesec je kod kuće u vašem sigurnom znaku 04. januara, povećavajući vašu želju za toplinom i komforom u svom ljubavnom životu. Ovo nije vreme da igrate žestoko. Ukoliko vam neko pokuca na vrata, pustite ga. Mars se udružuje sa maštovitim Neptunom 19. januara, dodajući dozu sanjalačkih vizija u vaš ljubavni život. Vi ste spremni da previdite neke stvari u zamenu za „srećni do kraja života“, ali to nikako nije dobro. Venera ulazi u ribe 27. januara, pretvarajući vas više u nekog ko samo brine o drugima, a manje ljubavnika. Strast ima svoje mesto ali imaju i nežne reči i dodiri. Imajte to na umu. Ukoliko ste u vezi, pun mesec 04. januara, podsetiće vas da završite nešto što ste započeli. Sredinom meseca videćete stvari oko sebe onako kako vi to želite, a ne kakve su stvarno. Koliko dugo možete da se pretvarate da je sve uredu, a ustvari nije? Moraćete obaviti ozbiljan razgovor sa svojim partnerom.

Lav
Vaš ljubavni život na početku meseca biće prava ekspozija. Imaćete dosta poziva za izlazak, moguće i dva u istom danu. Snažni Mars ulazi u delikatne ribe 12. januara stvarajući vrtlog pomešanih emocija, koji neće dugo trajati. Pažljivo birajte svoje ljubavne bitke, jer ćete neke izgubiti sredinom meseca. Merkur se okreće retrogradno u vodoliji 21. januara, donoseći u prvi plan sve vidove komunikacije. Imajte na umu da je konverzacija lice u lice uvek bolja od virtualne. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca osetićete sjajan nalet entuzijazma, a vaša dela govoriće više od reči. Pred kraj meseca iskoristite povoljan aspekat i razgovarajte sa svojim partnerom o uzajamnim očekivanjima.

Devica
Mars u vodoliji na početku meseca baciće vas u raspoloženje kada radije gledate i procenjujete nego delate. Merkur provodi vreme sa Venerom 08. januara u opuštenoj vodoliji, tako da vaš nonšalantni stav dolazi do izražaja. Da li ćete pozvati njega ili nju, ako ste to obećali? To trenutno niko ne može znati! Venera se pomera u nežne ribe 27. januara, donoseći period kada ćete se pre iskreno diviti veličini nečijeg srca, nego bankovnom računu. Ukoliko ste u vezi, sam početak meseca za vas će biti posebno opušten, jer će doći do izražaja vaša moć ubeđivanja. Vi volite da sve radite po svom, ali razmislite da li ima nešto loše ukoliko pustite svog partnera da odabere ponekad? Pred kraj meseca kada se Venera susretne sa ribama, dolazi možda najromantičniji period za vas. Uradite nešto posebno i kreativno za svog partnera i rasplamsaćete vatru!

Vaga
Kada pun mesec provede neko vreme u raku 04. januara, shvatićete kako je besmisleno razmišljati o bivšim vezama koje su vam slomile srce. Transformišući Pluton pomoćiće vam da razumete kako završeci predstavljaju sveže i sjajne početke. Sredinom meseca osetićete olakšanje, ali imajte na umu da samo onda kada očekujete mnogo rizikujete da se razočarate. Pred kraj meseca, kada Merkur bude u konjukciji sa Suncem, uvidećete kako se lakše podnosi prošlost uz bliskog prijatelja. Završite sa tim i krenite napred! Ukoliko ste u vezi, ovog meseca budite onaj koji pliva niz reku, nikako uz! Iskoristitie povoljan planetarni poredak i uživajte sa svojim partnerom u malim sitnicama!

Škorpija
Pun mesec u ribama 04. januara donosi jasnu poruku: ukoliko ste pažljivi i saosećajni privućićete samo dobre stvari, a time poboljšati svoj ljubavni život. Ukoliko pustite druge da budu prvi, imate dovoljno vremena da sagledate sve i dobijete upravo ono što želite. Sredinom meseca bićete u situaciji da pređete neke postavljene granice, koje inače ne biste prešli. Obratite pažnju kada budete istraživali novu ljubavnu teritoriju. Retrogradni Merkur samo pravi probleme, počevši od 21. januara, tako da će sve biti na vama i vašoj sposobnosti komunikacije. Ukoliko nešto ne čujete direktno od samog izvora, nemojte verovati! Ukoliko ste u vezi, emotivni talas naglo će vas uzburkati na početku meseca. Imajte na umu da morate preuzeti odgovornost za sopstvene postupke.

Strelac
Biće dosta nervoze u vašem ljubavnom životu na samom početku meseca, zahvaljujući moćnom Marsu u vodoliji, koji je u opoziciji sa Jupiterom u snažnom lavu. To može prouzrokovati dosta ponuda za izlaske ali nijedan pravi. Vaš instinkt vam govori da probate, ali uravo to može dovesti do problema. Sačekajte period mladog meseca koji će biti u vodoliji 20. januara. Biće to period kada ćete moći smireno da sagledate situaciju i odlučite bez nervoze i pritiska. Nemojte toliko brinuti o samom izlasku, već pustite da se neke stvari same dese. Bićete veoma osetljivi 27. januara kada Venera uđe u ribe. Dajte sve od sebe da ne primate sve lično. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca osetićete snažnu potrebu da branite svoju vezu. Međutim, da li imate šta da branite? Od koga? Smirite se i racionalizujte energiju, jer ćete pred kraj meseca morati shvatiti kako je ljubav dvosmerna ulica.

Jarac
Ovaj mesec započinje u vašem znaku, a vaš fokus će biti na kvalitetu, nikako na kvantitetu. Vi niste igrač, ali zašto ne biste nekad pokušali? Kada se Neptun smesti udobno u ribe 19. januara, moguće je da će se razbiti neke iluzije koje ste gajili prema nekoj romantičnoj situaciji. To vas može odvesti u brigu kada sve bude već rečeno, ali nemojte. Dajte sve od sebe da shvatite kako ono što se završilo nije vredno vaših misli i okrenite se napred. Sredinom meseca moguće je da nećete biti u stanju da verujete svojim instinktima, zato uvek imajte rezervni plan. Venera se pomera u nežne ribe 27. januara stvarajući od vas kreativnog ljubavnika. Prihvatite komplimente sa gracioznošću. Ukoliko ste u vezi, prva polovina meseca je rezervisana za razna prizemljena pitanja koja se tiču vaše veze. Vi niste baš najromantičniji znak, ali možete uložiti malo napora i biti makar postojani i pouzdani. Krajem meseca Venera ulazi u ribe povećavajući time vašu kreativnost. Iskoristite to i uradite nešto lepo i bar malo romantično za svog partnera.

Vodolija
Zahtevni Mars nalazi se suprotno od retrogradnog Jupitera na samom početku meseca, što će uticati na vas da uživate u ljubavnim izazovima. Da li je još neko zainteresovan za vašu tajnu simpatiju? Vi nikako ne sumnjate da ćete odneti pobedu, a sama pobeda za vas može imati više smisla od samog obećanja veze. Sredinom meseca nećete biti baš u stanju da odredite šta je stvarnost a šta iluzija. Međutim, postavlja se pitanje da li je to u ovom momentu važno? Merkur je retrogradan u vašem ekcentričnom znaku 21. januara. U tom periodu nemojte testirati svoje nekonvencionalne ideje. Ukoliko ste u vezi, imajte na umu da je prva polovina meseca povoljnija za razmišljanja nego delanja. Računajte na svog partnera da bude vaš glas razume tokom tog perioda. Retrogradan Merkur u vašem znaku 21. januara oslobađa taj haos. Pređite sa reči na dela!

Ribe
Pun mesec je kod kuće 04. januara, a vi ste potpuno iskreni povodom svoje romantične situacije. Vi niste neko ko vara ili laže, i svakako nećete davati drugu šansu. Sredinom meseca bićete voljni samo da prihvatite neke pozive za izlazak, pre nego da radite na njima. Izađite i zabavite se! Niste napadni i nikad ne pravite prvi korak. Venera ulazi u vaš znak 27. januara, kada će vas dodaknuti nečiji nepovoljan položaj i time privući vašu pažnju. Ukoliko ste u vezi, pun mesec će vas podstaći da prekinete sa brigom o prošlosti i počnete da radite na budućnosti. Sredinom meseca nemojte donositi nikakve odluke vezane za vašu vezu. Kada se Venera pomeri u vaš optimističan znak 27. januara, doneće vam mogućnost da razmislite i porazgovarate sa partnerom.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.