Parti vodič za one koji "bojkotuju" Božić

GISTROPOP
7. januar, KC Grad

"Ako imate goste koji vole The War on Drugs, Wilco, Thin White Rope, The Lemonheads, She & Him, Lift to Experience, The National, Mazzy Star i Morphine, a ne znate gde da ih izvedete na Božić, GistroPop vam maše. Čak i ako nemate goste, svratite da varimo božićni ručak zajedno", poziva Gistropop ekipa iz KC Grada. Za pultom vas čeka DJ Skoča.

BUZZIN' "Winter Flavors"
7. januar, Plastic

Deseto izdanje zimskog Buzzin'-a, ali prvo u novoj godini. "Tema" je "Winter Flavors", a za muzičke ukuse (hip-hop, RNB...) pobrinuće se dvojac DJ Ike i DJ Prema (Bad Brothers). "Obuci cipele za ples i igraj kao rok zvezda", poručuje Buzzin' tim.

GIRLS GONE WILD
7. januar, Mr. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun verovatno je jedini u gradu koji nikad ne pravi predah, pa zašto bi na Božić i to kad je Girls Gone Wild veče? Očekujte hitove koji devojčice dovode do ludila (ili bar do toga da ludo zaplešu po šankovima), a biraju ih Vlada, Bola i Marko, rezidenti Brauna.

VEŠTIČIJE KARAOKE
7. januar, Witch bar

Ako "terate inat" Božiću, pravo mesto za to je Witch bar. I ove srede tu možete da svratite na magične koktele, karaoke i druženje sa šarmantnim vešticama. Kakve šanse ima Božić Bata naspram toga?

PARTY TIME
KST

7. januar, KST

Slipi, Riđi i Brit u KST-u nastavljaju tradiciju studentskih žurki - svim studentima je besplatan ulaz uz bilo koji studentski dokument. Kao i obično, na ovoj večeri možete uživati u hitovima pop, rok, haus muzike, 90-ih, 80-ih, domaćice...

24sata/Nadlanu

Pogledajte još