DRAMA: Željko i Jovana zarobljeni u Abu Dabiju!

Željko i Jovana Joksimović doživeli su peh na putu za Sejšele. Oni su pošli na kraći odmor, ali na odredište nisu stigli na vreme jer su ostali zarobljeni na aerodromu u Abu Dabiju.

Popularnom paru najpre je iz Beograda let kasnio 24 sata, a kad su se dokopali Abu Dabija, gde je trebalo da se ukrcaju na avion za Sejšele, ostali su zarobljeni na aerodromu. Naime, njima je otišao avion, a pritom su im i koferi izgubljeni. Primorani da čekaju drugi let, smešteni su u hotel pri aerodromu, koji ne smeju da napuštaju jer imaju samo tranzitnu vizu, piše Kurir.

- Željko i Jovana Joksimović rešili su da naprave mali predah posle više nego uspešne 2014. godine, ali da su znali kakav će ih maler poterati, sigurno bi ostali u Beogradu. Oni su upoznali Srbe koji rade na aerodromu i koji su ih smestili u hotel - kaže izvor Kurira blizak paru i dodaje da je moguće da se Joksimovići predomisle i vrate u Srbiju. Željka već 13. januara čeka nastup za doček srpske Nove godine na gradskom trgu u Vrnjačkoj Banji pa on nema dane za gubljenje, piše Kurir.

Inače, na ovaj odmor Jovana i Željko su otišli bez osmomesečnog sina Koste, jer je on suviše mali za toliko naporan put avionom. Joksimovići su svog jedinca ostavili na čuvanje kod bake i deke, a sada se ispostavilo da su doneli ispravnu odluku. Njima bi bilo još gore da su sa sobom poveli svoju bebu.

Pogledajte još