Devojke konačno otkrile: Evo kako flertujemo! (VIDEO)

- Filmovi su vas naučili da treba da namignete i zamahnete kosom... Ali ja to nikad ne bih uradila! Videli ste kako je to čudno bilo - objašnjava jedna od devojaka kroz osmeh, nakon što je zabacila kosu u stilu holivudskih filmova.

I druge mlade dame se slažu - klasične fore koje viđate u filmovima se retko kada viđaju i u stvarnom životu. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju su suptilni signali.

- Dodir je odličan i veoma lak način za flertovanje. Samo stavite ruku na njegovo rame... - kaže jedna od njih, a i druge dodaju da je ovo pokret za koji se često odlučuju.

Druga stvar na listi je dopisivanje, sve devojke se slažu da je razmena poruka naujjednostavniji način za muvanje, pogotovu ako imate razne smajlije.

- Mislim da su društvene mreže izmišljene za muvanje, i samo za to ih i koristim. Postaviće sliku za koju će misliti da će svi da lajkuju. E tu sliku ne lajkujte! Ali zato ćete dve nedelje kasnije da mu lajkujete neku sliku na kojoj ima samo deset lajkova, i venčaćete se - tvrdi jedna od devojaka.

Ipak, stari dobri osmeh je neprevaziđen metod, a jedna od ovih žena, koja tvrdi da je fantastična u flertovanju, kaže da ima idealan recept.

- Ključ flertovanja je da učinite da se ta osoba oseća kao da je jedina osoba u sobi - tvrdi ona.

Pogledajte i druge cake kojima se devojke koriste kada im se dopadne neki momak.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još