OPLJAČKAN ĐOKOVIĆEV RESTORAN: Lopovi ukrali 7.000 evra

Kako prenosi Kurir, provalnik je u noći između 4. i 5. januara došao do restorana, koji se nalazi u blizini beogradske "Kombank arene, i razvalio ventilacioni prozor u magacinu, kroz koji je ušao. Potom je neprezajući od opasnosti da bude primećen potražio kancelarije i provalio u jednu od njih, iako je bila zaključana. U kancelariji je pronašao 7.000 evra i stavio ih u džep.

Pošto je objekat sa svih strana obezbeđen kamerama, provalnik je uspeo da uđe i u sobu sa video nadzorom, iz koje je pokupio risiver na kom se čuvaju sigurnosni snimci. nakon toga je napustio objekat i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Krađu su primetili radnici restorana po dolasku na posao, a o svemu je obaveštena policija, koja je odmah obezbedila objekat i izvršila uviđaj. Ispektori policije ispitali su i radnike restorana, jer nije isključeno da je neko uputio provalnika kako da pronađe novac.

Ovo nije prvi put da se objekti u vlasništvu porodice Novaka Đokovića nalaze na meti lopova. 2011. godine dok je igrao turniru u Sinsinatiju, kuća u kojoj Novak živi u Monte Karlu je opljačkana, ali u njoj lopovi nisu našli ništa osim skupocenog nameštaja.

Kurir sport / Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.