Kako koji tip žene prolazi kod muškaraca - U koju grupu vi spadate?

I dalje devojčica
Svet vidi kroz ružičaste naočare, šokira je hronika u novinama, svi su je uvek mazili i pazili, tepa najmilijima, najveći problem u životu joj je što ju je ogovarala drugarica.

"Sa ovakvom devojkom je zabavno biti neko vreme. One vole žurke, nežne su i totalno neinformisane. Ako neko želi trofej-ženu, one su idealne. Samo... čim stvarni svet probije u vezu, ona je nesnosna, razmažena i plačljiva..." Živan (32)

Femme fatale

Samouverena, sposobna, ostvarena, zgodna i lepa - ona je ceo paket. Zna šta hoće, od koga hoće, a navikla je da na jedan njen pogled i pokret muškarci padaju na kolena.

(old_image)

"Sa njima je teško. Morate joj biti ravni, inače će vas gaziti. Morate je držati zainteresovanom, inače će vas prevariti. A ne daj bože da se ugoji, ili ostane bez posla - postaće rospija i (najverovatnije) kriviti vas." Petar (27)

Muškarača

Ona se druži isključivo sa momcima, jer misli da su devojke pi*de. Zna napamet sve epizode "Top Gear"-a, vozi motor, a "full" šminka joj se svodi na maskaru i labelo.

"Bio sam sa ovakvom devojkom, i bilo je sjajno. Iskrena je, otvorena, ne pretvara se. Sve sam mogao da joj kažem, zajedno samo zagledali ribe na ulici. To je devojka bez mane, zato je ona mene šutnula."
Boris (38)

Ortakinja

Ona je najbolja prijateljica, uvek tu da sasluša i sve razume. Čita iste knjige, voli iste filmove, i uvek teši svog prijatelja nakon raskida.

(old_image)

"Bili smo najbolji prijatelji godinama, a onda je ona rešila da mi kaže da je zaljubljena u mene. Od tada smo zajedno. Oduvek smo bili mi protiv sveta, i to se nije promenilo, ali sada imam svu njenu ljubav, toplinu i razumevanje. Nijedna devojka me nije bolje poznavala." Zoran (26)

Devojka za žurke
Njen život se svodi na pripremanje za narednu žurku. Obožava izlaske, zna sve klubove, uvek je spremna i puna energije.

"Ako smuvaš devojku na žurci, ona je uglavnom samo za to - za žurke. I kad nemaš koga, vodi nju u izlazak, garantuje dobar provod. Ali nije za vezu. Ko želi da mu se veza svodi na žurke?" Predrag (29)

(old_image)

Teška za održavanje
Najnovija odeća, najbolja šminka, najskuplji tretmani, zahteva potpunu pažnju, ljubav i razumevanje kakvo je dostupno samo bogovima.

"Ma, sve je super do prve svađe. A onda bude -Ti mene ne voliš- i u stanju je da se duri dok ne padnem na kolena u suzama. Ako nije u svakom trenutku potpuno zadovoljna vezom, ja sam za sve kriv, i preti da će me šutnuti. Ali, kad je sve u redu, veza sa njom je kao boravak u raju..." Marjan (34)

Domaćica

Ona ume da kuva, voli da pere sudove, peglanje joj je način meditacije, a jedini cilj u životu - da se uda i bude dobra majka i supruga.

"Kad ti kažu da je vreme da se ženiš, a ti nisi u vezi, ovakvu tražiš. Ona će da se prilagodi svakom kalupu, tvoja majka će da je obožava, a decu će lepo da vaspitava. Samo... ja mislim da je vreme takvih žena prošlo. Mora da ima još neku dimenziju ličnosti, inače će biti samo to - domaćica." Goran (31)

BINGO

(old_image)

Ona je savršena u svakom pogledu, ima sve kvalitete kojima si ikada mogao da se nadaš, ostvarenje snova. Za svakog muškarca ona je drugačija, ali kad nađe svoju "bingo" devojku, on to zna, i čini sve da ona nikad ne ode.

"Ova moja igra LOL, frpujemo, ali ume da bude i prava dama kad je u pitanju neka poslovna večera. Ona je ceo paket, i iskren da budem, ne znam šta bih uradio sa sobom da se njoj ikad nešto desi." Radovan (24)

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još