PRVA POMOĆ: 5 načina da osvojite ženu ako nemate para

Želite da ostavite dobar utisak, želite da se ona dobro provede, i, ako imate dovoljno sreće, i prvi sastanak vodi drugom i trećem, računi počinju da donose stres... Pa, verovali ili ne, moguće je izaći na sastanak i ne potrošiti ni dinara.

Ove ideje za izlaske ne samo da vas neće ništa koštati, već će i pokazati vašu spontanost i kreativnost.

1. Besplatan čas plesa - Većina plesnih škola ima besplatan prvi čas. Pokažite svoju spontanost, odvedite je na čas salse, svinga ili standardnih plesova. Držite se lakih plesova, pre nego senzualnih, inače će vam biti žao kad dođe vreme da se menjaju partneri.

2. Budite njen vodić kroz grad - Provedite nekoliko sati na internetu, pronađite sve zanimljivosti o svom kraju, a ako nema ničeg preterano interesantnog, budite kreativni i pronađite urušenu zgradu o kojoj joj možete ispričati neku urbanu legendu.

(old_image)

3. Napravite TV maraton - Otkrijte koja joj je omiljena serija, ili koji film je htela da odgleda, ali nikako da stigne. Nije gledala "How i met your mother"? Savršeno. Skinite prvih nekoliko sezona i pozovite je na maraton.

4. Ako imate neki interesantan hobi, pozovite svoju simpatiju da vam se pridruži.
Bilo da su u pitanju borilačke veštine, streličarstvo, plivanje, joga, pravljenje origamija... Sve su šanse da će uživati dok uči nešto novo, a i vi dobijate priliku da se pokažete u onome u čemu briljirate.

5. Odvedite je na izložbu
- ulaz na većinu izložbi je besplatan. Ne morate da budete posebno "potkovani" na polju umetnosti, ona je prosto sjajna tema za probijanje leda.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još