Seka Aleksić: Moj Veljko je bolji frajer od Breda Pita

Svetlanu Seku Aleksić uskoro bismo ponovo mogli da gledamo na filmskom platnu. Pevačici, koja je pre dve godine pozajmila glas Štrumpfeti, a pre toga Smokvici u ostvarenju "Mi nismo anđeli 3", režiser Boža Nikolić ponudio je glavnu žensku ulogu u filmu "Milioner u telu siromaha". Revoltirana izjavom glumca Irfana Mensura da pevačicama nije mesto na velikom platnu i da on ne zna ko je Seka Aleksić, folkerka je ishitreno rekla da odustaje od angažmana. Ali to još nije njena konačna odluka.

- Dopada mi se ideja o glumi, ali tek treba da pročitam scenario i vidim kakva mi je uloga namenjena - rekla nam je Seka Aleksić, koja u februaru planira da objavi novi studijski album. - Glavna uloga zahteva mnogo rada i ne znam da li bih zbog nje mogla da se odreknem svih ostalih obaveza.

* Spekuliše se da se vaš suprug Veljko tome protivi, jer će vam partner u filmu biti Sergej Trifunović?

- Nije tačno da je Veljko ljubomoran i da mi brani da prihvatim ulogu. Ne znam čak ni o čemu se radi u filmu, možda će Sergej igrati mog oca.

* Da li biste voleli da vam partner bude Bred Pit, koji je svojevremeno igrao u filmu Bože Nikolića?

- Ne bih oberučke prihvatila ulogu, bez obzira na to o kome se radi. Morala bih prvo da pročitam scenario. Nisam od onih žena koje luduju za Bredom Pitom. Imam lepšeg muškarca pored sebe. Moj Veljko je čovek o kakvom sam uvek maštala. On je moj zaštitnik i u našoj kući se zna ko je muškarac, a ko žena. Dogovor održava sklad u našem braku.

* U čemu je tajna vaše linije?

- Godinu i po dana intenzivno treniram i smršala sam devet kilograma. Svaki trening traje dva sata. Imam dva profesionalna trenera, jednog za boks, drugog za teretanu. Korigovala sam i ishranu. Već šest meseci jedem hranu pripremljenu isključivo na vodi.

Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.