On ne kaže RASKID već PAUZA: Šta to znači za vašu vezu?

1. Šta znači pauza?

To je pitanje koje bi trebalo da postaviš direktno njemu, a uključuje detalje poput je li to raskid, koliko dugo će to trajati, hoćete li se čuti za to vreme, znači li to da on želi da viđa duge devojke…

2. Koliko ga voliš?

Možda i ti imaš sumnje, a da ih dosad niti nisi bila svesna. Možeš li da se zamisliš s njim u budućnosti, jesi li spremna da izgovoriš ono “do kraja života”… Možda i tebi odgovara ta PAUZA kako bi razmotrila sve mogućnosti.

3. Kako se osećaš čekajući ga?

Radi se o sledećem: u najvećem broju slučajeva, pauza se uzima kako bi se donela odluka o drugoj osobi. Trik je u tome što je puno ljudi uvereno kako će ih njihova bolja polovina čekati, bez obzira. Čak i ako ga stvarno toliko voliš i misliš da bi ga čekala zauvek, da li on to zaista treba da zna? Pre nego što mu kažeš tako nešto, razmisli o njegovom karakteru. Hoće li on iskoristiti tvoje strpljenje?

Poenta priče je u tome da svako ponekad ima potrebu za pauzom, zbog nekih drugih problema u svom životu, kao što su porodičnii ili poslovni. Ali, ako te on za to vreme gura od sebe, vrlo verovatno se radi o istraživanju postoje li bolje opcije.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još