UVRNUTE SMRTI: 10 najbizarnijih ubistava

1. Aleksa Mijtusa (36) ubila je supruga i to vibratorom dugačkim 50 centimetara! Gospođi Mijtus je bilo dosta čudnih seksualnih želja njenog supruga, pa mu je jedne noći ugurala vibrator u zadnjicu i tako teško oštetila unutrašnje organe izazivajući smrtonosno krvarenje.

2. Debi Mils-Njubroton, stara 99 godina, ubijena je kada je prelazila ulicu – dan pre svog 100. rođendana. Dok su je u invalidskim kolicima vozili preko ulice, udario je kamion koji je trebalo da joj isporuči rođendansku tortu.

3. Sedamnaestogodišnji Dejvid Danil stradao je kada ga je njegova devojka najpre udarila kundakom u grudi, a onda ispalila u njega četiri hica iz sačmare-dvocevke. Devojci, Karli, sačmaru je dao njen otac sat pre sastanka sa dečkom, "za slučaj da nešto pođe po zlu".

4. Pitera Stona (42) ubila je njegova osmogodišnja ćerka koju je poslao na spavanje bez večere. Mala Samanta smatrala je da, ako ona ne dobije večeru, ne treba niko ni da je dobije. Sipala je u očevu kafu 72 pilule za trovanja pacova. Piterova ćerka je oslobođena jer je sudija mislio da ona nije svesna šta radi, a na slobodi je ostala mesec dana – dok nije pokušala da na isti način otruje i majku.

5. Havijer Halos (27) nije platio kiriju osam godina i zato ga je ubio vlasnik stana u kojem je Halos živeo. Havijer je ubijen udarcima daskom za WC šolju.

6. Mahmud Foli (22) ubijen je koka-kolom. Radio je u baru i u nekom trenutku je sklonio čašu pića koja nije bila prazna... Mafijaš čija je to bila čaša toliko se iznervirao da je naterao momka da popije 27 litara koka-kole.

7. Fionu Given (17) ubio je plaćeni ubica kojeg je unajmio njen bivši dečko pošto su raskinuli. Ubici je obećano 500 hiljada dolara ako "obavi posao". Isti "profesionalac" je ubio i momka jer je shvatio da ovaj 16-godišnjak, čiji je otac u zatvoru zbog silovanja, a majka radi kao spremačica, nema ni delić od 500 hiljada.

8. Luisa Saragosu (68) ubila je supruga koja je u prethodnoj godini četiri puta pokušala da ga ubije tako što mu je kvarila kočnice. Tog jutra Luis je video da žena petlja oko kola, prišunjao joj se, uhvatio je otpozadi i okrenuo ka sebi. Ona je izgubila ravnotežu i ubola ga makazama pravo u srce.

9. Megan Fri (44) ubijena je na vežbi specijalaca. Želela je da vidi „supermomke“, pa se ušunjala na poligon, videla ih kako se kreću ulicom, skočila pred njih i rekla „BU“ - specijalci su pomislili da je u pitanju lutka i opalili su 67 metaka, od čega je 40 pogodilo cilj.

10. Džulija Smit (20) nastradala je zbog previše dugih telefonskih razgovora. Njen brat Majkl naneo joj je ubod bežičnim telefonom, a onda je nekoliko puta ubo i slomljenom antenom.

Srbija Danas/Nadlanu

Pogledajte još