Kineski horoskop za 2015. godinu

U godini drveta timski rad izvlači ono njabolje iz svih. Lakše ćete rešavati probleme i u tome ćete uživati. Ukoliko imate porodični posao, očekujte uzbudljive poslovne ponude u prvoj polovini godine. Kasnije će biti više vremena da pratite svoje srce.

Kao i mnoge stvari u životu, nakon sjajnog početka, u mesecima koji dolaze posle toga vaš glavni aduti mogu biti strpljenje i odgovornost. Mnogi će se naći na raskrsnici koja će zahtevati hrabrost, fleksibilnost i originalna rešenja.

Izazovi koji se budu javljali tokom godine ne znače da ste na lošem putu. Energija drveta podstiče sporiji napredak i praktična rešenja. Ovo disciplinije velika obećanja koja su ljudi skloni da daju pod uticajem Konja. Naporan rad i kreativne inovacije obećavaju da će ostaviti trajan i dubok trag.

Pod uticajem tako pozitivne energije veoma je lako nabaciti previše obaveza koje kasnije mogu izazvati frustracije i rasejanost. Ne ustručavajte se da drugima date do znanja. Potražite pomoć ako vam zatreba. Više obraćajte pažnju na sebe. Nekada je najbolja stvar koju možete da uradite da malo napravite pauzu od svega i da više vremena provodite u prirodi.

Čuvanje tajni i tamna strana ljudske prirode mogli bi biti tema ove godine. Oni koji su spremni da budu iskreni o svojim osećanjima ili emotivnim ranama, otkriće osećaj slobode i isceljenja za koji, iako im je to izgledalo neverovatno i nemoguće.

Ljubav je u vazduhu. Godina Konja je posebno pogodna za prelazak iz romantične veze u nešto ozbiljnije. Brakovi koji se sklope ove godine obećavaju izuzetnu sreću i stabilnost.

Osobe rođene u znaku Tigra, Konja ili Psa uživaće u bujicama veselja i radosti, što će ih činiti veoma popularnim. Imaćete više druženja sa starim i novim prijateljima. Pohvale će povećati samopouzdanje. Podelite svoje misli. Društvena povezanost će vam omogućiti da proširite svoj uticaj.

Osobe rođene u znaku Pacova, Zmaja i Majmuna će imati mogućnost da manje rade a da se više zabavljaju. Bićete spremni da preuzmete više rizika kako biste dobili ono što želite. Vaša intuicija je snažna i kreativna. Iako volite da preuzmete ulogu lidera, lakše će biti da budete timski igrač.

Osobe koje su rođene u znaku Bivola, Petla i Zmije treba da budu strpljivi i odlučni kako bi došli do uspeha. Ono što osećate u vezi sa ljudima i svojim okruženjem biće tačno. Privlačni ste ljudima. Ovo je idealna godina za istraživanje i razvijanje vaših veština u bilo kojoj oblasti interesovanja.

Osobe rođene u znaku Zeca, Koze i Svinje biće veoma poštove zbog svoje dobrote. Igraćete tihu ali važnu ulogu, bilo da je u pitanju posao ili porodica. Mrdnite se iz svoje udobnosti i prigrlite život. Posvetite više pažnje i vremena onim stvarima koje vam donose radost.

horoskopius

Pogledajte još