Muškarci "kupite" je uz pomoć ovih 5 stvari!

KOMPLIMENTI

Budimo iskreni, svi vole komplimente. A ako znate ženi da ga udelitena pravi način, ništa vas neće zaustaviti. Ne morate pohvaliti baš sve na njoj niti joj se diviti pet puta dnevno, ali ove sitnice će biti primećene i, nadamo se, nagrađene. Većina žena ima dobro pamćenje, tako da ako joj date makar i nekakav suptilan kompliment, postoji velika verovatnoća da će ona to zapamtiti. A to vam je plus.

DRAGA TREBA LI TI POMOĆ?

Koliko ste se puta ponudili da ćete pomoći dragoj s kućnim poslovima; da ćete obaviti sitne poslove za nju ili joj pomoći u pripremi važne prezentacije za posao?! Čak i ako mislite da posao nećete dobro obaviti, verujte da će i ona biti toga svesna, a da ćete dodatne bodove zaraditi već samim time što ste se ponudili.

IZNENADI JE

Kad ste poslednji put iznenadili devojku? Ne morate organizovati ludo veče u gradu ili vikend putovanje, izvedite je na večeru ili joj pokloite nešto iz omiljene parfimerije. Žene su zahvalne i za najmanje znakove pažnje.

RECITE JOJ KOLIKO JE POSEBNA

Recite joj koliko vam znači i rastopiće se. Većina muškaraca nakon nekog vremena počne svoje partnerke da uzimaju zdravo za gotovo. Nemojte dopustiti da se to dogodi i vama.

NIKAKO JE NEMOJTE UPOREĐIVATI SA...

Osim ako ne želite da vas išamara, nikad nemojte učiniti tu grešku da sadašnju devojku upoređujete s bivšom. Pogotovu glasno. Žene su jako osetljive na pomisao da ih upoređuje s drugim ženama, a ako tako “kiksnete”, loše vam se piše.

Izvor: portaloko.hr

Pogledajte još