Jutarnji seks, ljuti seks ili seks u hotelu - Koji je vaš favorit?

Seks na odmoru
Kada ste dugo u vezi, odlazite na odmor kako biste imali divlji, ludi seks poput onog s početka veze i to na mestu u kom ne živite. Stalno imate seks i ne bojite se trenutka kada ćete morati da pogledate susede u oči kasnije. Sve u svemu, 'kažnjavate' svoje genitalije toliko da će vam nakon toga trebati led.

Seks na jednu noć

Dobra stvar je to što ste dvoje stranaca koji su poludeli jedno za drugim i rade jedno drugom nezamislive stvari, a kasnije čak nećete morati ni da pričate o tome. No, morate si priznati i lošu stranu. Pomalo ste tužni i usamljeni i nedostaje vam maženje.

Jutarnji seks
Ovaj seks ima puno dobrih strana. Već ste u krevetu, odmorni ste i ovako i onako se planirate istuširati kada ustanete. No, nedostatak je da niste baš 'sveži', što je jedini razlog zbog kog ovaj seks nije apsolutno savršen.

Seks pomirenja

Taj seks je baš poput 'svakodnevnog' seksa, samo s malo više strasti i truda. Možete biti i bolji, ali definitivno možete biti i gori.

Seks s prijateljem

Takav seks je nepredvidiv. Može to biti odličan seks sa zgodnim/om prijateljem/icom, a može se dogoditi da jedno o drugome naučite neke čudne stvari i nikada se više ne vratite odnosu kakav ste imali.

(old_image)

Seks u hotelu
Taj seks je drugačiji od seksa na odmoru, jer nastanjujete sobu samo jedno veče zbog venčanja ili nekog drugog društvenog događaja i ne brinete se oko toga šta će sve završiti na posteljini- Jedno drugo oralno zadovoljavate, možda stvari odu nekome u guzu, a posle toga ni ruke ne operete. Pre odlaska razmišljate da ostavite poruku čistačicama da zapale posteljinu.

Ljuti seks

Ili takozvani seks mržnje. Dobar je za rešavanje napetosti, ali, na kraju krajeva, seks sa nekim koga ne volite je samo nekoliko koraka od masturbacije. To je kao da jedete odličan sendvič, ali on nikada neće biti dobar kao čak i osrednji odrezak.

Umoran seks

Oboje ste umorni i beživotno se trljate jedno o drugo kako bi došli do nečega što liči na orgazam. Najgore što možete biti je umoran i napaljen, što zna svako ko je dovoljno hrabar da se upusti u umoran seks.

Pijani seks

Verovatno mislite da je taj seks baš super, ali to je samo zato što ste pijani i ne shvatate da se snalazite s polu-mlohavim penisom, suvom vaginom i slučajnim analnim seksom.

Seks u autu

Ovaj seks je kao i svaki drugi seks, samo u šest puta manjem prostoru nego inače. Jedina dobra stvar kod tog seksa je što je u javnosti, što može biti uzbudljivo.

Prvi seks

Velika je verovatnoća da je bio čudan, neugodan i da je trajao 30 sekundi. Ako ste bili te sreće.

Seks na plaži

'Ajmo se valjati u pesku s mokrim genitalijama sve dok penis ne izgleda poput pilećeg kotleta, a vagine poput vreće peska". Ne, hvala.

Nadlanu / izvor: portaloko

Pogledajte još