Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 12. januar- nedelja, 18. januar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje uživaju u obnavljanju partnerskih odnosa koji su u prethodnom periodu bili narušeni i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Slobodni su skloni povećanoj nervozi i teže uspostavljaju kontakte, tako da se mnogima neće ostvariti ljubavne želje.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovima će ove nedelje biti mirnije na ljubavnom planu, odnosi sa partnerom biće emotivniji, dok će slobodni pripadnici znaka biti romantičniji i skloni zaljubljivanju. Moguće je neko značajno poznanstvo ili susret, naročito preko posla, ili na nekom putovanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke mučiti da li je voljena osoba u potpunosti iskrena. Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspeha ako se radi o osobi iz poslovnog okruženja. Zauzeti se posvećeni svojoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje osećaju olakšanje u svojoj vezi, jer su se oslobodili nečega što je stvaralo veliku tenziju u partnerskim odnosima. Slobondni pripadnici znaka biće skloni da se zaljube na brzinu i to na krajnje neobičan način, a broj novih veza mogao bi da se poveća.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ulazak Marsa u kuću partnerstva ove nedelje može kod Devica označiti i napetost u ljubavnim odnosima, koja kod nekih može kulminirati neprijatnim svađama. Saturn dodatno može otežavati situaciju. Slobodni će biti bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage su ove nedelje oslobođene loših planetarnih uticaja na svoj ljubavni život, tako da treba što više vremena da provedu sa voljenom osobom. Neki pripadnici znaka mogli bi imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj. Neki će biti skloni tajnim ljubavnim vezama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi se ove nedelje nalaze u napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i partneru, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu imati poznanstvo sa nekom interesantnom osobom, naročito preko posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije bi ove nedelje mogle da učvrste svoje partnerske odnose, nervoza i napetost u vezi će se smanjiti, biće više razumevanja. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za druženje sa prijateljima i lako mogu sresti neku zanimljivu osobu koja će im se dopasti.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu da preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Neki se neće slagati sa partnerom, a svađe bi mogle da postanu učestale. Ipak u vezama će biti i pojačane strasti, tako da je to bolji način da se svi oslobode negativne energije.

conoplja

Pogledajte još