Preživela je silovanje, ubode nožem i kiselinu bačenu u lice: Njena poruka će vas dirnuti!

Pajperova je imala samo 24 godine kada je proglašena za misicu Vinčestera i manekenska karijera je počela, ali tada je ušla u kratku vezu sa izvesnim Denijem Linčem koji je silovao, pretukao i izbo joj ruke. Ona je tek nekoliko sati kasnije skupila hrabrost da ode u bolnicu, ali se i dalje plašila da ga prijavi. Dva dana kasnije, Linč je ubedio da dođe do internet kafea kako bi pročitala imejl koji joj je poslao. Ispred njenog stana sačekao je muškarac pod kapuljačom. Ona je mislila da će taj čovek po imenu Stiven Silvestre da joj traži novac, a on joj je bacio kiselinu u lice.

"Kada je kiselina pogodila moju tako glatku kožu i počela da mu curi niz lice, što me umalo oslepelo, skoro da je uspeo da u meni ubije staru Kejti. Skoro. Nakon svega bila sam užasnuta da vidim svoj odraz, nisam prepoznavala sopstveno lice. Bila sam sigurna da nikome više neću biti privlačna, niti intimna sa bilo kim", rekla je Pajperova za "Dejli Mejl".

(old_image)

Danas, ona je majka. Ima ćerkicu Bel i verena je. Uz to, radi kao voditeljka na televiziji u emisiji "Bodyshockers" koja se bavi pričama o ljudima sa medicinskim problemima i velikim deformacijama na telu.

"Kada se pogledam u ogledalo, ožiljci me više ne uznemiravaju. Samo su podsetnik da sam jača osoba od one koja je htela da me povredi. Svi mi imamo ožiljke, neki su na koži, a neki na duši. Zapamtite - oni koji opstaju nose ožiljke. Sledeći put kada se pogledate u ogledalo podsetite sebe - ponosan sam što sam živ".

(old_image)

Kejti je u ponedeljak na svom Instagram profilu objavila: Čak i u najmračnijim trenucima znajte da stvari mogu da krenu na bolje. Svi koji imate osećaj da ste zaglavljeni na mračnom mestu - ne gubite veru", poručila je Kejti.

24sata/Nadlanu

Pogledajte još