9 razloga zašto je razvedena žena pravi izbor za vas!

Stvari i radnje koje se uzimaju kao normalno ponašanje često će biti okarakterisano kao ponašanje raspuštenice.

Ne tako davno, mnogi su išli čak do toga da su ispitivali o bračnom statusu mlade, ako je ona bila eventualna buduća supruga njihovog sina. Ako i dalje mislite da je razvod društvena stigmatizacija, onda mora da ste pećinski čovek.

Ovde su neki od razloga zašto su razvedene žene pravi izbor za vas.

1. Ima mnogo realističnija očekivanja

Prva godina braka nije samo šetnja po parku. Devojke su često misle da "pristajem" znači živeti sretno do kraja života. Odjednom, tu je kuvanje, čišćenje, hrpa veša, posuđe i umorni muž koji se tek vratio s posla. Žene su, kada je reč o drugom braku, pametnije. One znaju šta izaziva čoveka, znaju šta je hrkanje i ne očekuju da se on tušira ružama svaki dan. Međutim, to ne znači da će prihvatiti muško nepotrebno zvocanje.

2. Nema strpljenja za igrice

Koliko god muškarci voleli dobru zabavu, jednog dana će doći do tačke kada su za to prestari i umorni. Dobra vest je da je razvedena žena to sve iskusila. Ona nema vremena za gluposti i naravno da zna da je "Nisam video tvoju poruku" zapravo samo još jedan smešni izgovor.

3. Nezavisnost podiže na viši nivo

Nema ništa gore od nasrtljivih žena, ako su uz to bez posla ili interesa. Razvod prisiljava žene da žive same za sebe bez da se naslanjaju na nekoga u bilo kojem smislu. Do trenutka kada se preuda za vas bićete samo mali deo njenog života. Ona neće ponoviti istu grešku još jednom, u potpunosti se osloniti na nekoga.

4. Svoje bitke smišljeno bira

Iskusna žena ne plače i ne prigovara zbog sitnica. Ona sluša, razmišlja, trpi, a zatim napada kao Anakonda. Tvoja je krivica što nisi video tri šanse koje ti je dala. U prvom braku žena neće biti tako velikodušna.

5. U svemu uživa

Žene su poput teatra, vole napraviti veliki posao iz ničega. Raspuštenica je mnogo, i one jednostavno žele okončati eru plakanja i započeti novi život. U tome će joj zabava biti od velike pomoći. Nažalost, na Bliskom Istoku razvedene žene su često kritizirane pa se moraju povlačiti u sebe, inače imaju rizik da budu nazivane kurvom. Međutim, nakon što se preuda, pored sebe ćete imati ženu koja cijeni i uživa u malim stvarima.

6. Biće tu za vas bez obzira šta se desilo

Rastavljanje očvrsne ženu. Nećete naći nijednu meku kost u njenom telu. Sama činjenica da je sve to uspela sama prebroditi vam govori da ona zna kako podnijeti teška vremena. Ona ovaj put neće biti razmaženo derište čak i ako je bila takva u svom prvom braku. Život često zna udariti, a ona je trenirala kako mu uzvratiti.

7. Ima hrabrosti da ode od onoga što nije dobro za nju

Jedna od najtežih stvari za ženu je da prizna da je prevarena ili da je pogrešila. Napustašnje odnosa koji za nju nije dobar njoj znači novi život. Žene se udaljavaju zbog pravih razloga i želi da bude sretna u novom životu.

8. Konstantno radi na svom usavršavanju

Ona se ne oseća ugodno kada stagnira i neumorno traži načine kako poboljšati sebe, svoj izgled i zdravlje. Shvata da ima mane i radi na tome da ih otkloni.

9. Dobrom dečku uvek će dati šansu

Knjige i filmovi su sve o slomljenom i predivnom lošem dečku koji misli da je ispod iskupljenja. Dobra devojka dolazi, popravlja ga i dobije svoj predlog iz snova. Te knjige nakon godina nisu baš najbolje rešenje. Loši momci su devojkama privlačniji, ali razvedena žena zna da dobar dečko može ponuditi više od samog flerta. Ovo je odlična vest u svetu gde su dobri momci retko dobijali šansu.

Izvor: haber.ba/kurir

Pogledajte još