Sem SEKSA, dobijete i OVO kada ste toliko PIJANE da ne znate za sebe!

Holi Aston iz Velike Britanije je devojka sa možda najneprijatnijom tetovažom na telu. Nakon jedne pijane noći, ona je otkrila svoje istetovirano rame i to slikom muškog polnog organa, čime je bila šokirana.

Holi je kao tinejdžerka, sa 17 godina, tokom jedne burne noći dopustila pijanim drugarima da joj rame "ukrase" tetovažom penisa. Ovu sramnu grešku iz školskih dana uspela je da sakrije od roditelja na dve godine.

Ona objašnjava da zbog ove tetovaže ona nije otišla na odmor, jer je želela da izbegne javno pokazivanje i poglede ljudi.

Svoj postupak pripisuje godinama i burnom periodu u svom životu, za koji kaže da je sada daleko iza nje.

Ona je komplet za tetoviranje kupila preko interneta, u kojem je dobila igle i mastilo, a izuzetno je jednostavan za rukovanje. Ali ono što je strašno jeste da oni ne daju nikakve instrukcije za održavanje sprave sterilnom.

"Imali smo sreće što nismo dobili trovanje krvi ili infekciju", objašnjava Holi. "U tom trenutku sam mislila da je to šala i bilo mi je smešno. Već sledećeg dana sam bila u šoku i shvatila sam da mi ovo u životu nije trebalo", izjavila je ona.

Ona je odbijala porodične praznike, nije putovala na odmore, a sve zbog straha da će ljudi uočiti njenu tetovažu.

Holi ima želju da sledeće godine krene na fakultet, ali bez ove slike na ramenu. Uklanjanje tatua će je koštati na hiljade funti, ali je rešena da se otarasi ove "greške" zbog koje ju je sram već godinama.

Izvor: mirror/kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.