Strahovi PROSTITUTKI: SEKS ponekad i nije loš, ali se PLAŠIMO stajanja na ćošku!

1. Odlazak na ćošak može da znači - izlazak u sanduku
Studija rađena u San Francisku pokazala je da 83 odsto prostitutki trpi pretnje oružjem, a da je 82 odsto prebijeno u nekom trenutku. One čak imaju mnogo veću stopu smrtnosti od ostalih ljudi - uglavnom jer su žrtve ubistava.

2. Posao nije uvek toliko loš
Studija o prostituciji sprovedena u Cirihu pokazala je da čak 40 odsto seks radnica uživa u svom poslu. "To je posao kao i svaki sa klijentima. Neki su teški, neki su stvarno prijatni", rekla je jedna prostitutka.

3. Makroi polako izumiru
Internet je uticao i na najstariji zanat. Tako da makroi koji vrebaju po ćoškovima više nisu toliko česti. Dosta susreta se ugovara preko sajtova, ali postoji i prilično bizaran trend. "Nisam naletela na mnogo makroa u ovom poslu, ali jesam na veliki broj momaka samih prostitutki. Mnogi ih čekaju u kolima dok obavljaju posao ili sa njima prilaze klijentima, što je prilično neprijatno", otkrila je jedna prostitutka.

4. Klijenti bi više od seksa
"Mnogo puta mi se desilo da mi tokom predigre sipaju piće i kažu 'haj'te da prvo malo porazgovaramo'. Čak sam se sprijateljila sa jednim klijentom i njegovom partnerkom', kaže Meredit kojoj kao prostitutki lažiranje intimnosti pada čak i teže od samog seksa. "Posle seksa sa klijentom nemam osećaj onog sjaja kao posle dobrog seksa već želim da sam sa partnerom jer posebno tada shvatam da je to stvarno, a ovo drugo je samo posao", kaže Meredit.

5. I strejt momci imaju gej momente
"Žena ga je zvala na mobilni, nešto u vezi sina. A on mi je prodahtao 'nastavi'. I tako su oni pričali, a ja sam ga sve vreme obrađivao", kaže Luk, gej prodavac ljubavi koji tvrdi da je polovina njegovih klijenata zapravo strejt ali vole ponekad malo da "zastrane".

Izvor: Cracked.com/kurir

Pogledajte još