Odgovori iz "prve ruke": Sve što ste ikad želeli da pitate penis

1. Daj nam, molim te, iskreno reci - koliko želiš da traje seks?

Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor – što je duže moguće. Gledajte, dok traje seks, mi penisi želimo da on traje večno, ali istovremeno smo vrlo fokusirani na završni rezultat. Evo, ilustrovaću, uporedimo to s fudblskom utakmicom: uživamo da gledamo fantastičnu igru svoje ekipe na terenu, zar ne? Ali, znate, golovi i pobeda ono su zbog čega navijamo.

2. Kako je to kod vas, glumite li vi ikad orgazam. I ako jeste, zašto, pobogu?

Sjećam se da je Šeron Stoun jednom izjavila: ‘Žene su možda sposobne da glume orgazam, ali muškarci znaju odglumiti celu vezu. E, pa, Šeron, ovo će te iznenaditi: mi znamo odglumiti i orgazam. Sećam se jednog istraživanja, oko 28 posto muškaraca priznalo je da je barem jednom odglumilo orgazam. Zašto mi to radimo? Najčešći je razlog tzv. odložena ejakulacija – seks može biti fantastičan, ali iz nekog razloga nema erupcije. Biste li vi cure trebale biti uvređene? Verujte mi, to ne znači da mu vi niste super ili da vas ne želi, glumi samo zato da se ne bi osramotio ili da ne bi povredio vaše osećaje.

3. A koji je najlakši način da vas vratimo u život?

Pre svega, učinite to nežno – i s puno ohrabrenja. I, najvažnije, nemojte ničim odavati razočaranje. Ili ruganje. Mi penisi smo vrlo osjtljivi na svaki podražaj i ako tu i tamo izgubimo fokus, treba nam ohrabrenje. Pokušajte se malo pozabaviti drugim delovima tijela, a onda se vratite nama.

4. Osećaš li zaista kad stisnemo mišiće vagine dok si u nama? I kakav je to osećaj?

Ništa se ne brinite, dame, sav taj trud vam se isplati. Kakav je osećaj? Osećamo kao da ste u vaginalni seks uključili i bonus – ručni rad. Dvostruki dobitak, kažem vam! I još jedna stvar: jako smo vam zahvalni kad radite Kegelove vežbe.

5. Volite li kad koristimo svoje dlanove?

O, daaaaa, molim vas. Volimo da nas dodirujete na sve moguće načine. I sasvim slobodno možete koristiti i razna pomagala. Meni se sviđa nežan, zadirkujući početak, a onda, kad vam postane jasno da smo sasvim budni i spremni za akciju, možete pojačati pritisak i intenzitet. Zapravo, to nije opcija, to je zahtev. I koliko znam, to svaki penis voli pa stoga – samo napred, i to bez straha da ćete biti pregrube.

6. A prepoznajete li razliku u vaginama?

Svaka je vagina drukčija, još mi se nije dogodio da sam naleteo ili uleteo, ako vam je draže, u dve jednake. Neke su uže, neke manje, neke napetije... Čekajte, zar ste vi upoznali dva ista penisa... Niste, znam. A užitak je u raznovrsnosti, slažete li se?

7. Kako je kad si prekriven kondomom?

Pa, u najmanju ruku, toplo mi je, što je dobro... Gledajte, nijedan penis koji drži do sebe ne bi pristao na nezaštićeni seks ako nije reč o stalnoj vezi pa se kondomi podrazumevaju. Ne bih želeo dobiti ili preneti neku bolest.

8. A zašto vam je doggy style tako neverovatno napet?

U nedavnom istraživanju magazina Esquire otkiveno je da je doggy, iznenadićete se, treći po omiljenosti (prvi je jahačica, kad ste vi gore). Ali, složićete se, i treće je mesto izvrsno. Znači, pitate se zašto nam se odstraga toliko sviđa, pa da vidimo: vi ste ispred nas, u svoj svojoj divoti, u savršenom položaju da se same dirate dok sam ja u vama. A on je tu, iza vas, drži celu akciju pod kontrolom, usput s fenomenalnim pogledom na vašu guzu. Dajte nam barem jedan razlog zašto nam se to ne bi sviđalo?

9. Aha, sad razumemo. A sad nam otkrij osetiš li zaista da mi svršavamo dok si u nama?

Ako položite svoj dlan na spoljnji deo vagine nakon orgazma, osetićete pulsiranje prouzrokovano kontrakcijom mišića. A ako vi to možete osetiti, budite sigurne da možemo i mi. Blago stezanje, grčevi, drhtaji... u svim ovim stvarima uživam jednako kao vi.

10.A šta ti je bolje, oralni ili vaginalni?

Šta je bolje, lobotinke ili manolice? I zbog jednih i zbog drugih se osećate kao milion dolara (pa čak i ako vas muče bolna stopala). Tako se i nama sviđaju razne vrste seksa, ali, moram priznati, posebno nam je kad uspemo ući u vaša usta. Moj gazda tako može videti šta se sve događa i pomalo se oseća poput neke pornozvezde (ali u najboljem mogućem smislu, naravno).

11. Daj da jednom zauvek to razjasnimo. Ugriz – da ili ne?

Ono, mislite, pravi ugriz? Da boli?! Hm, ne mogu govoriti u ime svih penisa, ali pretpostavljam da bi većina rekla ne! A ostatak bi rekao: NEEEE!!! Ali, blagi pritisak vaših zubića, udružen s opakim smeškom, nakon čega slijedi duga, senzualna igra vašim jezikom? E, to bi bilo jedno veliko DA.

12. Koliko ti treba da nakon seksa ponovno kreneš u akciju?

Nakon orgazma prosečan penis potpuno izgubi interes za novu rundu. U tom trenutku mislimo da smo dali sve od sebe – i treba nam predah. Bojim se da ne postoji neki trik koji bi nas reanimirao... Iako moram reći da još nikad nisam čuo da bi ijedan penis zamerio da ga ponekim nežnim pokretom pokušate vratiti u život.

Izvor: 24sata

Pogledajte još