UKLONJEN DOKAZ: Di-džej uništio snimak Dunjićevog ubistva!

Marko G. (32), koji je u noći ubistva Velibora Dunjića puštao muziku na beogradskom splavu „Džimis“, priznao je juče da je uništio snimke likvidacije vođe Zvezdinih navijača ispred tog splava.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on se sumnjiči da je ubici Vladimiru Đuroviću, koji je i dalje u bekstvu, pomogao posle izvršenog zločina. Za isto krivično delo sumnjiči se i radnik obezbeđenja splava Aleksandar Đ. (38), kome je određen pritvor do 30 dana.

Strahuje za bezbednost

Dvojica osumnjičenih, kako Kurir nezvanično saznaje, priznala su svoju ulogu u zločinu, a di-džej je posle saslušanja pušten na slobodu.

- On je potvrdio da je te noći radio i da su mu, pošto je svirka završena, menadžer i još nekoliko kolega sa splava zatražili da obriše snimak sa sigurnosnih kamera. Nije uspeo u tome jer je bila potrebna šifra, koju nije znao, pa su mu naredili da razmontira uređaj za snimanje - kaže izvor Kurira.

Marko G., kako navodi, potvrdio je da je razmontirao uređaj i jedan njegov deo polomio, a drugi odneo kući. Deo koji je ostao čitav, a reč je o hard-disku, navodno mu je oduzela policija.

Njegov kolega sa splava Aleksandar Đ. kobne noći bio je u obezbeđenju splava.

- Aleksandar Đ. veoma je uplašen. Posle privođenja rekao je da strahuje za svoju bezbednost, ali pre svega bezbednost supruge i deteta. U teškom je psihičkom stanju i nekoliko puta je ponovio da se kaje zbog toga što je pištolj iz kojeg je Dunjić ubijen bacio u reku. Naveo je i da nije u kontaktu sa odbeglim ubicom, kao i da ne zna gde se krije - kaže izvor iz istrage.

Tragovi na pištolju

Na pištolju, koji je pronađen nekoliko dana posle zločina, otkriveni su i njegovi biološki tragovi.

- Nisam nikoga ubio. Ne znam ko je to uradio, ja to nisam video - rekao je navodno.

Suočen s dokazima, međutim, kako izvor Kurira navodi, Aleksandar Đ. priznao je da mu je osumnjičeni za ubistvo, posle pucnjave koju je čuo, naredio da baci pištolj.

Rekao je da se uplašio i da je tad pištolj bacio u reku - kaže izvor iz istrage.

Izvor: kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.