Da li se sećate Tajči i hita Hajde da ludujemo? Pogledajte šta ona danas radi

Tatjana Matejaš Tajči danas u Americi sa svojim suprugom Metjuom Kameronom radi na internet šouu Waking up in America.

Naime, ona je u prvoj epizodi druge sezone otkrila da joj je cilj da insipriše druge i podstakne ih da počnu da žive život punim plućima.

- Mnogi moji gosti doživeli su buđenje nakon pretrpljenih bolesti ili gubitka voljenih osoba. Svojom emisijom želim da pokažem gledaocima da se svako od nas može probuditi i krenuti dalje bez obzira na to koliko nešto može biti teško. Nije jednostavno, ali definitivno se može - rekla je ona.

Tajči je takođe otkrila da je proživela teške trenutke.

- Ja sam dva puta zapela u životu – prvi put kao pop zvezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo sam promenila kontinent i napustila svoju uspešnu karijeru pevačice. Onda sam ponovno zapela. Udala sam se, stvorila predivan dom, produbila veru, ali i dalje sam se borila sa depresijom, anksioznošću i svojim suprugom.

Pravo buđenje za mene je nastalo tek u trenutku kad sam shvatila da sve promene u životu mogu da napravim jedino ako ta želja dolazi iznutra pa sam upravo to i učinila. Zato želim svoje gledaoce da podstaknem da žive sa više ljubavi, radosti, slobode i hrabrosti. Putujući Amerikom, upoznala sam različite tipove ljudi, a njihove su me priče inspisale. Želim da sada inspirišu i vas - iskrena je bila Tajči.

Story/Nadlanu

Pogledajte još