Dala otkaz na Vol Stritu da bi postala porno zvezda

"Upravo sam dala otkaz na Wall Streetu zbog karijere u pornićima jer ne mogu prestati masturbirati na poslu...", stoji u njenoj biografiji na Twitteru.

Dženkins je radila kao pripravnik u investicijskoj firmi od 2014. do 2015, a nakon davanja otkaza na Twitteru je napisala: "Dajem otkaz na Wall Streetu pre nego što me otpuste".

NewsCult piše da je Dženkins objavila gole selfieje iz WC-a Lazardovog ureda, ali ih je nakon nekog vremena uklonila. Ipak, postoje screenshotovi.

U intervjuu za BroBible Dženkins je kazala da nije očekivala da će njeni kolege naići na fotografije budući da se na internetu ne predstavlja pravim imenom. "Već sam bila dala otkaz i ostalo mi je samo pozavršavati neke stvar. Šef mog šefa pozvao me na sastanak sa šeficom ljudskih resursa. Imala sam dobru reputaciju i taj je direktor to znao. Naravno, nije mi mogao dozvoliti da se vratim u ured nakon što su me svi zaposlenici videli napola golu".

Takođe, kazala je i da se nada da će njen debi u industriji za odrasle biti učestvovanjeu "The Sex Factoru", reality showu, budući da je pozvana na zadnji krug castinga. Dodala je i da je u pregovorima s nekim agentima. Ranije je već radila kao striptizeta, ali nije to smatrala "održivom karijerom".

index.hr/Nadlanu

Pogledajte još