ISKRENA Ceca otvorila dušu posle uvreda zbog nastupa

- Uvek će postojati ljudi kojima ću se dopadati i oni kojima neću, odnosno, ono što radim. Mene to, jednostavno, ne može da poremeti. Ja sam toga svesna. Priznajem, pa ni meni se sve ne dopada. Zameram jedino što koriste trenutak da preko nečijeg imena jako ružne reči izgovore, da vas uvrede, povrede, bez ikakvog razloga, a niste im ni na senku stali. Nisam takav čovek i ne funkcionišem po tom principu. To nije lepo i to nije ljudski – rekla je Ceca u emisiji "Premijera", a zatim je dodala:

- Ja nisam neko ko ima 20 godina, u šoubiznisu sam 27 godina, svega sam se nagledala, naslušala, a ni život me nije mazio, sve mogu da razumem. Ovo što se dešavalo poslednjih dana, smatram da je to mali broj ljudi. Možda smo večeras uspeli da im promenimo mišljenje i nadam se da nemaju razloga da se služe govorom mržnje. 21. je vek, može sve na lep način nekom da se kaže - rekla je Ceca.

Ražnatovićeva je tako izrazila veliko zadovoljstvo zbog toga što je na Trgu u Novom Sadu prema procenama određenih medija bilo oko 70.000 ljudi.

Pogledajte još