RASPAMETI MU ČULA Priušti mu seks koji neće nikada zaboraviti

Kontrola

Malo šta je više seksi od devojke koja zna šta želi u krevetu! Pokaži mu šta želiš, ponekad preuzmi kontrolu - ne moraš da mu staviš lisice (mada možeš, ako to oboje želite), dovoljno je za početak da budeš "odozgo" i na taj način kontrolišeš intenzitet i brzinu odnosa.

Nove poze

Ako želiš da probaš neku novu seks pozu, ne čekaj, predloži mu to! Muškarci vole kada su dame kreativne u seksu, zato se ne opterećuj time da li će vas nova poza dovesti do vrhunca - sigurno će raspaliti strasti.

Iznenađenje

Možda ne želi da ga iznenadiš tako što ćeš usred odnosa izvući vibrator ispod kreveta, ali "ubacivanje" nekih seks igračaka u odnos verovatno nije loša ideja. Budi maštovita - u obzir dolaze seks igračke, hrana, igranje seksi uloga, novo mesto za seks i bilo šta što vas oboje uzbuđuje. U svakom slučaju, pre nego što ga nečim iznenadiš, saznaj šta voli, da ga ne bi stvarno "iznenadila".

Gledanje

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalima, ali i poze "kaubojka" ili "obrnuta kaubojka" koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu.

Izvor: mondo

Pogledajte još