8 iritantnih stvari zbog kojih svi želimo da odustanemo od Fejsbuka!

1. Jutarnji selfiji

"#ovakosamseprobudilajutros" slike jedna su od iritantnijih stvari, koje imamo priliku gledati svakodnevno. Nisi se tako probudila i niko ti ne veruje u to da si sveža, nasmejana I sa gomilom šminke..

2. Slike bivšeg dečka

Njega na svim najboljim partijma, njega na putovanju svetom, njega s novom devojkom. Prestani da ga pratiš, prekini prijateljstvo, blokiraj - druga opcija ne postoji.

3. Ekstremni ljubavni ispadi

Osećaj zaljubljenosti jedan je od najljepših osećaja na svetu pa su povremeni statusi, slike i javne poruke slatki i razumljivi načini pokazivanja sreće i ispunjenosti. Ali kad “đavo odnese šalu” I kada dečko malo pretera sa postovima na tvom profile onda nastaje problem.

4. Slike beba

Deca su zakon i znamo da ste ponosni roditelji, ali molim vas, saberite se - ne trebam nam da gledamo 10 identičnih slika vaše bebe baš svaki dan.

5. Naporni udvarači

Oni koje ima baš svaka devojkau svom inboxu. On se već mesecima dopisuje sam sa sobom i daje komplimente poput imaš lepu kosu. Mislim šta bismo rekli?

6. Javno obračunavanje

Neću javno napisati tvoje ime, ali ću ti preneti poruku, jer zašto bi ti poslala privatnu poruku?

7. Lažni profili

"Dobar dan, izvini se na smetnji, ali molio bih za trenutak vaše pažnje…” Ili “Dodaj me lepoto”- a na profile smarača možeš naći samo ženski rod- šta sit i kolekcionar?

8. Neukusne video poruke

Volimo smešne video snike slatkih životinjica ili one u kojima vidimo neverojatne stvari, ali nažalost, postoji i kategorija onih za koje nam u prve 3 sekunde bude žao što smo ih otvorile i to ne samo zato što su možda virus.

Izvor: Index.hr



Pogledajte još