SKANDAL NA POMENU: Arkanova sestra provocirala Cecu na Željkovom grobu!

Arkanova sestra Jasna Diklić ponela se veoma grubo prema Svetlani Ražnatović jer je, ničim izazvana, s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je folk zvezda donela žito i posluženje. To je veoma razljutilo pevačicu, vilica joj je zadrhtala i na licu joj se videlo da ju je taj neprimereni gest veoma pogodio, ali se dostojanstveno uzdržala da ne napravi scenu. Međutim, tu nije bio kraj provokacijama najstarije sestre pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde. Nakon što je sveštenik završio opelo, ona je održala govor koji je dodatno podgrejao već neprijatnu atmosferu.

(old_image)

- Poslednjih petnaest godina bratu organizujem parastose, a od sledeće godine će to raditi njegov sin Nikola, koji se vratio u Srbiju - kazala je Jasna, ne spominjući ni rečju svoju snaju, koja je svake godine pripremala pomen suprugu.

A kad je zaustila da kaže još nešto, prekinuo ju je Nikola i pozvao prisutne da im se pridruže na ručku u obližnjem restoranu. Sve to je dodatno uticalo na Cecino raspoloženje, pa je besna otišla s groblja. Novinarima nije želela da daje izjave, a kad smo je kasnije pozvali, vidno smirenija prokomentarisala je dešavanja na parastosu.

- Sestra je izgubila brata, to je nikad neprežaljena bol. Tako nešto ne daj bože nikome. Sve mogu da razumem i sve mogu da oprostim - poručila je najveća balkanska zvezda za Kurir.

Pogledajte još