HOROR U SJENICI: Zaklao mladića, pa pevušio na saslušanju!

Činjenica koja je dodatno šokirala javnost u Sjenici je to da Graca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja, već da se sve vreme smejuljio i pevušio pred policajcima i tužiocem!

Zločinu je prethodila svađa u klubu, koja se potom prenela na ulicu. Prema rečima svedoka, vlasnik kluba je Gracu isterao napolje, gde je on u svom automobilu sačekao Avdibašića da krene kući, a potom ga napao.

Ubica je nakon zločina pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo uhapsila u selu na Pešteru.

Kako „Alo!” saznaje iz izvora bliskih istrazi, Graca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja zbog zločina koji je počinio.

Izvor: Alo

Brat ubice pucao na izborima

Stariji Asmirov brat Ismet Graca poznat je po tome što je u martu prošle godine tokom lokalnih izbora pucao u Murizu Kozića i teško ga ranio. Pre toga je hapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo Kozićevog brata, a novopazarski mediji označili su ga i kao vodećeg narko-dilera.

- Graca je osumnjičen za teško ubistvo. Na saslušanju u policiji nije hteo da sarađuje, već se smejuljio i pevušio. Međutim, drug koji je bio sa njim sve je priznao policiji - rekao je izvor „Alo!”.

Zločin je šokirao čitav sjenički okrug jer je ubijeni Avdibašić važio za mirnog i uzornog mladića, koji iz sebe nije imao ni prekršajnu kaznu.

- U sedmom razredu umrla mu je majka i on se odmah zaposlio u pekari kako bi mogao da izdržava nepokretnog oca i brata. Čitavog života se mučio i nije zaslužio ovakav kraj. Očekujemo da ovaj zločin neće proći nekažnjeno, imajući u vidu kako je Gracin brat olako prolazio mimo zakona zbog svojih nedela - kažu Avdibašićevi prijatelji.
Ubicin brat, inače bivši hodža, iza sebe ima pregršt krivičnih dela za koja nije kažnjen: Ismet Graca

Sa druge strane, Gracini prijatelji nesebičnu podršku pružaju mu na društvenim mrežama.

- Samo mi znamo - da nisi morao, ne bi se ni desilo, jer te najbolje poznajemo. Nikad nisi dozvoljavao da te neko ponizi, uz tebe smo, da nam te Alah sačuva i da si nam zdravo - napisao je Graci jedan prijatelj.

2
Najčitanije SADA:

HITNO SLETANJE Motor aviona "Er Srbije" se zapalio,

Pogledajte još