4 izgovora koje muškarci koriste kad hoće da vas "šutnu"

1. "Nisi ti kriva, ja sam"

Ova je fraza postala svojevrstan kliše koji će muškarci iskoristiti kako bi prekinuli vezu. Tim rečima poručuju svojoj bivšoj partnerki da im je i dalje draga, ali ne dovoljno da bi s njom bili u vezi. Ne žele da je povrede, pa svu krivicu svaljuju na sebe jer najverovatnije žele da je zadrže u životu.

2. "Jednostavno nisam materijal za ozbiljnu vezu"

Seks za jednu noć ili viđanje kad njemu to odgovara je ono što želi ovaj muškarac. To nikako ne podrazumeva upoznavanje prijatelja i porodice njegove partnerke. Njemu je zabava važnija od svega, a u partnerki vidi nekoga ko će mu zaokupiti vreme dok konačno ne dođe ona prava, piše Women's Health.

3. "Život mi je u haosu, nemam vremena za vezu"

Menja posao, seli se u novi stan ili se posvađao s prijateljem? - i sve to mu koristi kao izgovor da nema vremena za vezu. Ljudi u kriznim vremenima najčešće vole da se oslone na svoje bližnje, a ne da beže od njih. Time samo na lepi način govori kako mu nije stalo.

4. "Ne želim da te povredim kao što sam druge devojke"

Ovom frazom muškarac navodno krivicu svaljuje na sebe, a zapravo pokazuje dozu narcizma. Misli da je vredniji od vašeg odnosa i u stvari samo želi da se posveti sebi, druženju s prijateljima i da ostavi sebi prostora za nove devojke. On misli da je šteta ulagati u jedan ljubavni odnos, kada već može da ih ima nekoliko.

Izvor: Srbija danas

Pogledajte još