Petogodišnjak nije otišao drugu na rođendan, a ovo je bila njegova KAZNA!

Aleks Neš je bio pozvan na drugov rođendan, i njegovi roditelji su potvrdili dečakovoj majci, međutim, dan pre rođendana su se setili da dečaka treba da vode kod babe i dede, tako da on nije otišao.

Nedelju dana kasnije, majka dečaka kome je bio rođendan, Džuli Lorens, je Aleksovim roditeljima poslala opomenu i račun na 15.95 funti kao kaznu za nedolazak. U pismu je stajala i pretnja pravnom akcijom ukoliko se novac ne uplati.

Lorensova tvrdi da ju je Aleksovo nepojavljivanje na rođendanu njenog sina oštetilo, zahteva isplatu, i smatra da je dužnost roditelja bila da je obaveste da dečak neće doći.

Aleksova majka je i dalje zapanjena načinom na koji se gospođa Lorens ponela, i ne planira da joj da novac. Lorensova je odgovorila novom pretnjom, da će celu stvar izneti pred sud koji rešava imovinske sporove manje vrednosti.

Ono što je interesantno, jeste da je javnost podeljena po ovom pitanju, mnogi su rekli da bi rado platili, dok su drugi nazvali celu situaciju besmislicom, a gospođu Lorens "osobom na čiju žurku sigurno ne bi došli".

Kako biste vi reagovali na ovakav zahtev?

Nadlanu / theguardian

Pogledajte još