Tri najpoznatija srpska starletana

0

Za ovu titulu potrebno je da: izgledate dobro, izbacujete seksi fotke, redovno partijate po klubovima, da ste bili sa nekom poznatom cicom, a ne smeta ni učešće u nekom rijalitiju, baš naprotiv. Ili vam, poenta je da ne radite ništa specijalno, barem ne nešto što bi vas načinilo poznatom facom, a da to jeste.

VLADA VUKSANOVIĆ
Za Vladu su široke mase čule pošto se proslavio u rijaliti šouu Survivor. Dame su ga, naravno, odmah zavolele, a ako ste snimili njegovu nedoljivu facu i izvajano telo – ne moramo da vam objašnjavamo zašto. Dugo se zabavljao sa jednom od najpoželjnijih domaćih cica – Natašom Bekvalac, šuškalo se i da je bio sa Cecom, a suvlasnik je i dva poznata kluba – Dragstor play-a i Terase. No, to i dalje ne menja stvar – stalno nam bez nekog preteranog povoda iskače iz novina, TV-a i sa neta.

UROŠ ĆERTIĆ
Po profesiji kaskader, ali proslavio se učešćem u Velikom bratu. A muvao se sa, obratite pažnju na spisak – Avom Karabatić, Sorajom, ex Modelsicom Sind i sa Sanjom Dimitrijević, učesnicom Prvog glasa Srbije. Od svih ovih cica najviše je izdržao sa Sindi, sa kojom je i dalje u dobrim odnosima. Dakle, iako je snimao film sa Pirsom Brosnanom, daleko nam je poznatiji po muvanju sa ovim cicama, rijalitiju i partijanju.

#DiKrypski mens swimmwear photoshoot

A photo posted by Uki Beograd (@uroscertic011) on

BANE JANKOVIĆ
Maneken koji iza sebe ima četvorogodišnju vezu sa pevačicom Katarinom Živković, a u poslednje vreme ga teško možemo promašiti na fotkama iz noćnog provoda. No, i on je u zvezde ušao preko rijalitija. Prvo je učestvovao u bosanskom Velikom bratu – Big Mama House i tu je smuvao dve cice, od kojih jedna poznata voditeljka iz BIH – Adela Čehović. Posle se oprobao i u našoj Farmi, gde je ušao u vezu sa Grujićevom, a neko vreme se šuškalo i da je gej, ali su te glasine prestale nakon ovih ljubavnih podviga.

Izvor: 24sata

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.