SAMO U SRBIJI Iz podzemnog kontejnera izvukli čoveka!

Radnici "Čistoće" su na Limanu u vreći sa otpadom izvukli čoveka koji je u kontejneru sakupljao plastične flaše.

Kako objašnjava jedan od radnika koji je bio prisutan, kada su izvukli vreću iz kontejnera primetili su da se trese.

"Pomislio sam da je to od vibracija kamiona. Ponekad se događa da mačka uskoči u kontejner, ali kada smo začuli glas koji je dozivao u pomoć, nismo mogli da poverujemo da se među stotinama kilograma otpada nalazi čovek", priča on.

Ispostavilo se da je čovek ušao u kontejner da bi sakupljao PET ambalažu, a kamion je naišao u nezgodnom momentu. Prema iskustvima radnika "Čistoće", sakupljači sekundarnih sirovina rade u paru. Jedan se spusti u kontejner, a drugi čuva stražu i pomaže mu da izađe napolje. U ovom slučaju je partner, ugledavši kamion "Čistoće", pobegao, ostavljajući prijatelja duboko u smeću, prenosi 021.rs.

"Mogao je biti ozbiljno povređen da smo ga istresli u kamion sa otpadom. Da je kojim slučajem ostao zatvoren u kontejneru, verujem da bi se ugušio", priča radnik.

Pojedini sakupljači PET otpada patentirali su "pecaljke" kojima preturaju po podzemnim kontejnerima. Kukom koja je prikačena na kanap i dugačak štap izvlače plastične flaše.Urnebesno: Kako nastane haos kad imaš loš tajming za selfi

Izvor: Mondo.rs

Pogledajte još